29 tammikuuta 2013

LAATIKOITA SEINÄLLE

 Kuvat lainattu Ferm Living ja vika kuva ikea.

Meillä keittiön saarekkeelle päivän mittaan kertyy avaimia, kyniä, sytkäreitä ja muuta pientä. Ja mie roudaan sitten niitä muualle pois näkyviltä. Onhan meillä eteisessä liukuovikaappi johonka saisi kaikki näppärästi piiloon, mutta silti ne kantautuu keittiöön ;). 

Mietinkin illalla, että entä jos eteisen seinälle, tapettiseinän vastapäätä, laittaisi muutaman laatikon tai pari-kolme pientä neliökaappia? Sinne saisi sujautettua avaimet ja aurinkolasit kotiin tullessaan. Yritin etsiä vastaavia kuvia netistä, mutta tähän hätään en löytänyt. 

Yksi vaihtoehto olisi nuo Ferm Livingin erikokoiset laatikot. Aika kivat, vai mitä? Tai sitten ihan yksinkertainen mattamusta kaappi, ilman vedintä. Niitähän voisi tilata esimerkiksi keittiötoimittajalta. Ehkä nuo erikokoiset laatikotkin voisi olla mustat? Toisaalta ne toisi väriä. hmm. Tätä täytyy vielä pohdiskella..

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta tuo pikkusälän kerääntyminen saarekkeelle. Oon kyllä yrittänyt, että meillä avaimet ja muu sälä jätettäisiin eteiessä olevan kenkäkaapin päälle, mutta jostain kumman syystä ne tilpehöörit kulkeutuu aina keittiöön asti. Ihme juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se menee, eteinen tulee liian äkkiä niin ne kannetaan keittiöön :D :D. En tiiä pysyiskö ne tuolla laatikoissa?

   Poista
 2. Ha, just tein aiheesta postauksen, kiva että muutkin niin voi vaikka löytää kivoja ideoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) sanos muuta, mie niin tykkään et tavarat on omilla paikoillaan eikä keittiön pöydällä.. mut onpahan tekemistä kun roudailee niitä pitkin taloa :D

   Poista
 3. Tuo kuulostaa NIIN tutulle. ;)
  Kiva idis.

  VastaaPoista
 4. Sama juttu täällä kuin muillakin, että pikkutavarat kertyy keittiön saarekkeeseen ja piilotan ne ensimmäiseen laatikkoon, joka sitten siivotaan kerran vuodessa:). Laatikoita suunnittelen meidänkin seinälle, mutta millaisia laatikoita se on ihan avoinna. Minun blogistani löytyy Heinielle haaste:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Kuulostaa hyvältä nuo laatikot :). Mietin eilen illalla, et mustana ne ois kyllä kivat.. Jos vaikka tekis vanerista ja maalais? en tiiä tuleeko toteutettua, ehkäpä :). Ja kiitoksia paljon Hanna!

   Poista
 5. Minäkin olen ihaillut noita laatikoita jo jonkun aikaa, ja tässä myös pohdin jos itse kokeilisi toteuttaa :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marit! Noi on kyllä niin ihania. Pitääpä tulla sit kurkkaamaan :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.