19 joulukuuta 2013

YHDESSÄOLOA JA HERKUTTELUA..

Muutama kuva viikon takaisista tyttöjen pikkujouluista. Eihän sitä tietekään siinä puheensorinassa ja menossa kameran olemassa oloa muistanut. Herkuteltiin, saunottiin ja hoidettiin vauvoja :). Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.. 

Hommasin kaikille vieraille pienen joulupaketin. Niin ihana antaa lahjoja. Tosi kiva idis muuten tehdä lahjapapereista tuollaisia pusseja, sit sinne vain lahja sisälle ja vähän nauhaa rinnalle. Erikoisemmatkin lahjat on helppo paketoida kauniisti.

Ihanaa iltaa teille!

12 kommenttia:

 1. Oi ei, nyt alkoi kyllä herkkuhammasta kolottamaan! Mutta ei enää parane syödä, kun kellokin on reippaasti yli puolenyön, nukkumaan on hipsittävä : ) En ole aikoihin ehtinyt piipahtaa ja ihailin justiinsa sun aiempia postauksia, niin kauniita kuvia! Ja kuvista muistin, että pitääkin käydä vielä hakemassa lisää mustikanvarpuja. Onnistuu hyvin, täällä meilläpäin kun ei ole yhtään lunta.
  Oikein lämpöistä joulunaikaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi <3. Oi, täällä on sen verran lunta ettei kyllä enää mitään varpuja tuolta metästä sais :), mut on se vaan niin ihana kun on maa valkeana. Kävin tänään ostamassa jouluksi ison pussin irtokarkkeja, jouluna saa herkutella koko vuoden edestä :D. Ja Päivi, samoin teille tunnelmallista joulunaikaa <3

   Poista
 2. Ihania lahjoja! Mitä siellä on sisällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin ostaa sellaisia lahjoja jotka voisin mielelläni itsellenikin ottaa :), hmm.. parissa oli sellainen tähti (musta ja valkoinen) jonka saa roikkumaan, sit yhessä oli tine K sellanen kirkas lasi/maljakko/kynttiläkippo, sit sit parissa herkkuja ja ja yhessä balmuirin kynttilä.. ihan pieniä juttuja :)

   Poista
 3. Kauniita paketit ja taitaa olla aika ihanasta liikeestä ostetut sisällöt. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina, no sieltähän ne ;). Ja ihanaa joulunaikaa sulle <3

   Poista
 4. OI kuinka kauniit paketit ja kuulostaa niin ihanalta teidän pikkujoulut! Ystävät ovat niin tärkeitä! Meillä oli eilen ystäväperhe kylässä, vietittiin joulua, koska he ovat lähdössä maanantaina matkalle! <3 <3 rakkaita ihmisiä <3 <3

  Ihanaa lauantaita Heini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä niin ihana ilta <3, aika hurahtaa aina niin vauhdilla.. Totta, ystävät on parhautta <3. Oi, kiva et saa viettää monta joulua, vähän etukäteen ja sit ihan jouluna. Ja kiitos ihana LOVE, samoin sinne kaunista illanjatkoa <3

   Poista
 5. Namskis mitkä herkut! :) Pikkujoulut ovat parasta! <3 Ihanaa joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan en tajunnut ottaa kuvia ennen syöntiä, niin ei sit oo kuvia kuin niistä mitä jäi jäljelle ;). Pitäis useamminkin aina järjestää tyttöjen iltoja <3. Ja kiitos Sanna, samoin teille!

   Poista
 6. Onpas ihanan näköisiä paketteja!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.