21 lokakuuta 2014

PUNAISEN MATON PAIKKA -HAASTE


Sain jo hetki sitten Casa Volmari -blogista punaisen maton paikka -haasteen. Kiitos Jen!  
Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka

Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi.

Mainitsethan  haasteen alkuperän ja linkität sen Luumutar-blogiin/tähän alkuperäiseen haastetekstiin.
 
Meillä maton laittaisin tuohon vanhan kaapin eteen eteistilaan. Siitä on näkymä läpi talon, on valoisuutta ja ilmavuutta. Eteisestä keittiöön, siitä tuohon välitilaan mistä pääsee muihin huoneisiin sekä wc:hen ja sitten ruokailutilaan ja olohuoneseen sekä vielä terassin kautta takaisin lähtöpisteeseen.

Heitän haasteen beauty of life -blogiin ihanalle S:lle. Nappaatko haasteen ;)

Kohta lähtee lento takaisin Joensuuhun, kolmas reissu viikon sisään alkaa olla takanapäin. Jopas on mukava palata kotiin :).

Mukavaa iltaa sinulle! 

14 kommenttia:

 1. Hieno paikka matolle! Upeat on maisemat joka suuntaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ;) tässä tilassahan sitä aika paljon vietetään aikaa.

   Poista
 2. Nappi valinta punaisen maton paikalle :)
  Mukavaa keskiviikkoa Heini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja samoin sinne, mukavaa loppuviikkoa! :)

   Poista
 3. Hyvä paikka! Ihanalta näyttää. Tilat, mistä näkee läpi talon ja mistä valo kulkee on aina niitä parhaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja kiitos vielä haasteestakin :). Niin on!

   Poista
 4. Ihania kuvia Heini <3

  Kiitos haasteesta. Yritän toteuttaa tämän mahd. pian :))!

  VastaaPoista
 5. En tiedä, onko liian tungettelevaa, mutta mistä toi sohva on ja jääkö paljon tosta sohvan ja ruokailuryhmän väliin paljon tilaa tai onko toi sohva kui iso?Meillä uudistetaan sisustusta ja en oikein nyt osaa hahmottaa asioita :D Katselin saman tapasta sohvaa tänään ja en ole silti varma siitä koska se näyttää kaupassa niin pikkiriikkiseltä :O vaikka leveys on 237cm. Ollaan tässä kaks viikkoa ravattu kaupasta kauppaan ja mikään ei miellytä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollenkaan. Katoin just noista kuvista ettei oikein hahmotu tuo tila niinkuin se on. Kävinkin mittaamassa. Niin meillä ruokapöydästä tuohon sohvaan on noin 1,1 m vapaata tilaa. (Siinä on tuo lattiavalaisin). Sitten Sohva on noin 2,4 metriä noin päin ja sit ikkunoiden suuntaan se on noin 2,2 m. Ulkoseinästä tuohon ruokaseinään on yhteensä noin 3,7 metriä vapaata tilaa.

   Mallaa sohvan koko siihen kohti mihin se on tulossa niin varmasti hahmottaa paremmin. Piirsin ite pohjakuvaan huonekalut oikeaan kokoon niin pystyi hahmottaa tilaa ja minkäkokoinen sopisi jne. Kaupassahan ne näyttää tosiaan isossa tilassa vähän pienemmiltä.

   Niin ja sohva on ostettu iskusta. En oo tähän laatuun kauhean tyytyväinen, sohvatyynyissä/istuintyynyissä kangas lähti kiertämään heti vaikkei sohva ollut edes kovalla käytöllä :/. Ja hinta kuminkaan ei ollut halvimmasta päästä. Mut tää oli eka sohva jonka oon ostanut niin en kauheasti ymmärtänyt näistä mitään ;).

   Poista
 6. Ihania kuvia. Ja onpas hauska haaste. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sike, tänään onkin ollut ihana sunnuntai, ja kellojen siirron myötä tuli vielä tunti lisää ;). Toteuta sinäkin tämä haaste!

   Poista
 7. Kiitos hurjasti vastauksestasi!Auttoi hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että auttoi, toivottavasti saitte sohvan valittua!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.