26 marraskuuta 2014

HIEMAN JOULUA


Hiipien saapuu joulu. Muutama koriste männynoksilla, terassilla havukranssi ja ensimmäinen amaryllis avaa kohta nuppunsa. 

Viime lauantaina meillä oli bloggareiden pikkujoulut Marulla. Kiitoksia vielä kaikille ihanasta illasta <3. Paikalla meitä oli Nuapurissa bloggaajan lisäksi: She´s got herself a little piece of heaven, Deko 133, Valontalo ja Punahallakko. Mulla ei tietenkään ollut kameraa matkassa.. Mutta tosiaan askarreltiin Emilian opastuksella pillihimmeliä. Katsotaan saanko tuolle timantille jatkoa ja himmeliä roikkumaan tänä jouluna. Aika ihana himmeli tulisi ihan niistä ruisoljista!

Kivaa iltaa!

10 kommenttia:

  1. Voi teillä on ollut ihanat pikkujoulut huippuporukalla! Olispa kiva tehdä itsekin himmeli meille, mutta en tiedä löytyykö nyt aikaa... hienoja ovat!!! Ihania kuvia olet ottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana ilta! Noissa ei kyllä kauan mene :) eikun vain askartelemaan!

      Poista
  2. Kiitos itsellesi! Ihanaa kun olit mukana!

    Kävin muuten askartelukaupassa kärkkymässä niitä ruisolkia. Niitä ei ollut, mutta ohuita olkia sieltä kyllä löytyi. Minulta jäivät vielä kauppaan, kun tuntui liian työläältä ajatukselta niiden liottaminen ennen käyttöä. Ei mulla ole aikaa sellaiseen! :D Katsotaan sitten ensi jouluna..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sit laittaa edellisenä päivänä likomaan ja tekee kun ehtii ;). Joo saattaa mullakin jäädä, en oo edes ehtinyt askartelukauppaan :)

      Poista
  3. Kiitos sinulle kun jaksoit ajella seuraksemme! :) Mulle tuli eilen postissa uusi lähetys pillejä, jospa saisin nyt oman himmeliprojektini tehtyä... Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo ollut edes pitkä matka ;). No niin laitahan kuvia kun saat valmiiks! Kiitos samoin sinne Kristiina <3

      Poista
  4. Näytti kivalta illalta <3 <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo valkoiset kuusen koristeet! Mulla timantti etsii paikkaansa. Söpö se on noin yksinäänkin. T. Pillipummi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ostinkin nyt syksyllä sitä kotiblogit lehtijuttua varten :). No mullakin tuo timantti vielä seikkailee pöydältä toiselle ;). Ja hei noita pillejähän oli mulla ihan runsaasti mukana jaettavaksi asti :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.