18 toukokuuta 2016

JUHANNUS KUUKAUTTA AIEMMIN


Ei nyt sentään. Mutta eikö teillä ole jo juhannus fiilis? Pihalla tuoksuu niin kesä ja juhannuskoivut. Ai että. Toin palasen juhannuksen tuntua sisällekin, koivunoksia maljakkoon. Ja vielä nuo pienet kesäiset lahkeet.. tunne on taattu! 

Tädinrakas S lukee meillä käydessä sisustuslehtiä. Kyselee katselessa, et haluatko tämän? Haluatko tämän? Minä haluan tämän ja osoittelee tuotteita <3.

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kyllä on. Juuri äsken tulin verstaalta ja hoputtelin miehiä, juhannus on kohta ja pöytä vielä keksen. :) Eli, juhannusta ja ystäväperheiden kanssa vietettävää aikaa täällä odotetaan jo kovasti. Toivottavasti säät suosivat! Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! No mutta onneksi on vielä se kuukausi aikaa saada pöytä valmiiksi ;). Kuulostaa hyvältä! Meillä taas ei suunnitella.. katsotaan sit aamulla mitä tehdään ja minne mennään.

   Poista
 2. En tiedä onko vielä niinkään juhannusfiilistä, mutta juhannus on kyllä jo mielessä. Mitä sitä tekisi ja mihin menisi? Ollaan aika vahvasti kääntymässä vaihtoehtoon juhannus Helsingissä, mutta mitään ei ole vielä lukkoon lyöty.

  Toi pöytä on i h a n a !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, niin ihana tuoksu pihalla et lenkkeillessä tulee aina juhannusfiilis :). No suunnitelmathan on sit erikseen... tai oikeasti en suunnittele laisinkaan, katotann sit juhannuksena minne suunnataan vai suunnataanko minnekään :D.

   Se on <3

   Poista
 3. Ei kyllä ollenkaan hassumpi ajatus, että juhannus olisi jo kuukautta aiemmin! Kelit olisi ainakin monesti toukokuussa kesäkuuta suotuisammat juhlan viettoon. Kivalta näyttää koivunoksat maljakossa, pitääpä itsekin hakea vähän vihreää sisälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tänä vuonna nämä säät on ollut mitä parhaimmat! Täällä on ollut lämmintä jo toukokuun alusta saakka.. Eikö olekin, niin raikkaat!

   Poista
 4. Voi kun näyttää hyvältä nuo oksat, niin kauniin kesäisen vihreää ♥
  Sulla on aina niin kauniita ja inspiroivia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin raikkaat! Kiitos kaunis Satu <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.