26 elokuuta 2018

UUTTA OLOHUONEESSA

Mustaa marmoria.

Villa H, klassinen sisustus, stingray, Gubi TS pöytä, mustamarmori, hattaramatto
Villa H, Gubi TS pöytä, Jonathan Adler, Stingray, olohuoneen sisustus
Villa H, klassinen sisutus, olohuoneen sisustusToteutin yhden sisustushaaveeni loppukesästä, kun kerrankin haaveilemani tuote oli niin hyvässä alessa ettei sitä vaan voinut ohittaa. Nimittäin harvoin haaveilemani tai ostoslistalla oleva tuote on alessa kun olen sitä ostamassa.
 
Alun perin olin miettinyt tuota Gubin TS pöytää sohvan vierelle sivupöydäksi johon voisin laskea muun muassa kahvikupin sohvalla kahvitellessa (jota ei pitäisi kyllä harrastaa laisinkaan...). Sivupöytä sohvan vierelle olisi kyllä niin tarpeellinen, koska olen jo kolme kertaa kuukauden aikana kaatanut kahvikupin sohvalle. Milloin koirat juoksevat innoissaan syliin just kun on istunut kahvikuppi kourassa sohvalle ja milloin vahingossa itse läikäytän kahvin, kun ei ole vieressä tasoa mille sen kupin laittaa.
 
 
Villa H, taide, Gubi TS pöytä, Jonathan Adler, sisustusinspiraatio
Olohuoneen sisustus, uutta sisustuksessa, Villa H, klassinen sisustus


Pöytä istuikin kivasti vanhan sohvapöydän kanssa yhteen, joten ainakin toistaiseksi se jäi tuohon sohvapöydän jatkeeksi keskelle olohuonetta. Musta väri toi kyllä kivasti lisää kontrastia ja vaikka pöydät ovat erimuotoiset käy ne loistavasti yhteen. Kodikkaampaa! Pyöreä pala haaveilemaani mustaa marmoria on nyt pöydänkannen muodossa.Seuraa Villa H: 
 

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja siro pöytä. Hyvän löydön teit alesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Oon jo monesti aiemmin klikannut tuon ostoskoriin mutta jättänyt ostamatta koska on ollut muita hankintoja mitkä olisi tärkeämpiä :D. Mutta nyt ei voinut tarjousta ohittaa.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.