11 marraskuuta 2018

OLOHUONEEN UUSI ILME

Miten yhden taulun vaihdolla tuli niin suuri muutos olohuoneeseemme? Sain viikko sitten viikonlopun kiireettömyydessä inspiraation ottaa kaapin perukoilta pensselit, maalit ja keskeneräisen taulupohjan esille ja maalata todella pitkästä aikaa. Edellisestä maalaus kerrasta kun tulee varmasti jo melkein vuosi! Liian kauan on tämä harrastus ollut unohduksissa, vaikka kyllähän sitä aina siihen on aikaa mitä todella haluaa tehdä... ehkä ei ole vain ollut inspiraatiota?

 
Siinä inspiraatiopuuskassa sain maalattua taulun valmiiksi ja vaihdoin olohuoneen mustavalkoisen taulun uuteen, juuri ja juuri maalit kuivuneeseen, ruskeahkoon maalaukseen. Miten rauhoittava tunnelma tuolla uudella maalauksella onkaan olohuoneen tunnelmaan. Niin meidän kodin sävyt. Maanläheiset sävyt. Nyt haluaisin heti tilata lisää maaleja, maalituubit alkaa nimittäin olla tyhjinä, ja jatkaa taas maalaamista mahdollisimman pian. On kyllä niin rentouttava harrastus.
 
  Seuraa Villa H: 
 

 

4 kommenttia:

 1. Utuisen kaunis taulu ja seesteisen tyylikäs olohuone! <3
  Minäkin olen maalaillut joskus, mutta harrastus on jäänyt...ehkä jonain päivänä sitten taas saan inspiraation!

  Lempeitä marraskuun tuulia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi ♥. Eiköhän se inspiraatio tule vielä joku päivä! Mun täytyy vaan ensin tosiaan tilata lisää maaleja että pääsen maalaamaan lisää. Ja samoin sinne!

   Poista
 2. Teidän olohuone on kyllä upea. Tuo kattolamppu on mahtavan leikkisä ja näyttää juuri sellaiselta, mitä pimeinä talvikuukausina tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milla! Tuo valaisin antaa myös tosi kivan valon, tykkään polttaa sitä kun en niinkään halua pelkästään tunnelmoida :). Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.