11 heinäkuuta 2013

SAAREKKEELLA


Asetelmaa laudan päälle. Sipulit, pippurit ja öljy lieden vierällä. Tuo harmaa palikka tuli ruokapöydän mukana. Luultavasti se oli menossa sinne kauppaan mallipalaksi, mut varastopoika antoi sen meidän matkaan. Puoli vuotta oon hautonut sitä kaapissa ja miettinyt mitä sille tekis. Leikkuulautana, tarjottimena vai... Noh sehän käy kivasti tuohon. Pientä sipistelyä sisälläkin.

8 kommenttia:

  1. Hauska idea käyttää mallipalaa tuolla tavalla. Onneks on ollut varastopoika hövelillä tuulella. :) Tykkään tuosta Rainbown oliiviöljypullosta, meillä se kanssa näkyvällä paikalla lieden vieressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuollehan keksii monta käyttötapaa ;). Laitoin välillä jääkaappiin tuon oliiviöljyn niin eihän sitä tullut käytettyä laisinkaan, joten nyt taas esillä.

      Poista
  2. Kauneutta arjen keskellä - se näkee, ken osaa - ja näyttää meille muillekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan :) ja ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Ihana asetelma ja niin kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon littleB! Ja aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  4. Kiva että eksyin blogiisi Marian blogin kautta, kauniita kuvia ja varmasti myös hyviä juttuja! Lukulistalle siis. Tuo mallipala kokoaa tosi kauniisti muut tarvikkeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kaati, ja kiva kun löysit tänne, tervetuloa :). Se on kyllä kätsä tuolleen, mietin jo et mitä ihmettä mie teen sillä :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.