26 huhtikuuta 2014

KENGÄT KESÄKUNTOON


.. puhdistusta, suojausta ja rasvausta. Nyt on talvisaappaat laitettu kesäsäilöön ja kevät/kesäkengät hoidettu käyttökuntoon. Etsin nuden värisiä pyöreäkärkisiä avokkaita, mut sit vastaan tulikin aivan erilaiset valkoiset ja teräväkärkiset. Siinähän ne sit oli.

Kengät pääsi jo koekäyttöön. Rentoon asuun toimistolle.

Saatiin eilen kolme yövierasta, joten nyt aamupalan tekoon. Jospa he kohta heräisivät..

Niin ja tässä olikin sit arkea 3/5 :).

Ihanaa lauantaita!

12 kommenttia:

  1. Oi, miten kivoja kenkiä! Tuollaiset hempeän turkoosit korkkarit ois aika herkut itsellekin, tai vaikka baltsuina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), nuo molemmat mintunvihreät\turkoosit on tosi kivat farkkujen kans! Tänä vuonna ei tarviikkaan enää ostaa uusia kenkiä :)

      Poista
  2. Kesäkenkien huolto (ja talvikenkien poislaitto) pitäisi täälläkin toteuttaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Aivan ihana tuo takki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen yleensä innostuu, kun jotkut kengät kaipaa puhdistusta. Sit samalla käy muutkin kengät läpi :) Tuo on vilan takki, ostettu ehkä 3 vuotta sitten.

      Poista
  3. Ihania kenkiä! Oma kenkävalikoima näyttää ihan surkealta tuon sinun kenkärivistön rinnalla. Pieni keväthuolto ei olisi pahitteeksi...ja parit uudetkin menokkaat voisi kevään piristykseksi hankkia.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät kun yleensä kestää vuosia niin ei tarvii kuin parit vuodessa ostaa ja on sit kunnon kokoelma ;). Kiitos ja ihanaa tulevaa viikkoa!

      Poista
  4. noi turkoosit ja mintunvihreet <3 ihanat!!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania kenkiä ja niin sinun tyylisiä :)) Sä olet niin lady <3

    VastaaPoista
  6. Ihania kenkiä rivi täynnä. Te olette kyllä reippaita kun jaksatte ottaa pieniä( oletan tässäkin tapauksessa) niin usein yökylään. Mieti mitkä muistot niille jää <3 ootte ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ;). Ja niin mukava on saada vipinää ja vauhtia meillekin aina välillä. Tulee tehtyä sellaista mitä ei ilman pienempiä tulisi tehtyä.. Heille muistoja ja itelle ihan erilainen irtautuminen normi arjesta <3 <3.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.