24 heinäkuuta 2014

HAAVEILUA..




Oon haaveilija. Tänään tein puolikkaan työpäivän, mut enää ei parin tunnin päästä tuntunut siltä. Olen lukenut kirjaa, syönyt jäätelöä ja vielä kolmannen kerran syönyt jäätelöä. Bikinit päälle ja takapihalle kirjan kanssa. Välillä pensaiden kastelua..

Elänyt haaveissa, miten hienoa ois kunnostaa oikein vanhaa ränsistynyttä suurta taloa. Vähän niinkun lukemassani kirjassa.. Rakastan kirjoja joissa paikkana vanhat rakennukset. Niitten kunnostusta. Voin niin nähdä ja tuntea ne rakennukset.. oi että. Tämä päivä meni niin rentoutuen.

11 kommenttia:

  1. Oi, elävästi kuvattu fiilikset! <3 Minullakin olisi pari kirjaa odottamassa tarttujaa, kunpa vielä tänä kesänä ehtisikin niiden pariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Mie luen yleensä hömppää sitten kun luen.. helppoa ja nopeaa luettavaa, vastapainoa muuhun :).

      Poista
  2. Haaveilu on ihanaa <3
    Meillä miehen kanssa "vapaa viikonloppu" -lapset mummin luona hoidossa viikonlopun. Luvassa ainakin Suomenlinnan reissu.
    Ihanaa viikonloppua.
    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on <3! Ja hei ihanaa viikonloppua teille! Kuulostaa mahtavalta! :).

      Poista
  3. Haaveilu on parasta!! Täällä nautitaan lomasta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :). heh, mie jo tänään mietin et pitäisköhän sitä ruveta jo tehä töitä :D :D. heh, mies on töissä niin en mie montaa päivää jaksa yksin olla ;)

      Poista
  4. Haaveilu on kyllä parasta... varsinkin näin kesällä kun auringossa lököttelee ja ajattelee kaikenlaista. Itse olen kesän aikana inspiroitunut vaikka mistä haaveilujen seurauksena.. esim. ensi kesänä meille on saatava yrttipuutarha, vaikka en olekaan yhtään viherpeukalo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Oi, mutta en miekään ennen ollut lainkaan viherpeukalo, mut nyt oman pihan myötä mustakin on tullut innokas viherpeukalo tai siis kova harjoittelija ;D. Loppuviikosta saan vihdoinkin tehtyä viljelylaatikot pihalle. Onpahan ensikesäksi valmiina.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.