20 lokakuuta 2016

TÄMÄN HETKEN SUOSIKKIRUUAT


Viime aikoina olen tehnyt aika usein salaattia lounaaksi. Salaattia, tomaattia, avocadoa, paprikaa, jotain juustoa ja välillä lohta ja välillä kanaa. Tällä hetkellä suosikkimaut kanalle on Santa Marian crispy chicken mausteseos (täydellisen rapeita) ja tämän Kiran ohjeen mukaan tehtynä.


Iltaruuaksi sitten vähän raskaampaa, kotitekoiset hampparit. Niin herkkuja! Nyt oikaisin sen verran, että ostin valmiit sämpylät.  Sämpylöistä tulee ihanan rapeat, kun käyttää ne leivänpaahtimessa tai kesällä grillissä.

Pihvit (noin 8 kpl):
1/2 dl korppujauhoja
2 dl kermaviiliä
400 g jauhelihaa
2 tl suolaa
1,5 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta 
1 muna
1 sipuli

Kaikki sekaisin ja uuniin.

Täytteeksi kuivattua sipulia, tomaattia, paprikaa, juustoa, suolakurkkua.. oman maun mukaan mitä vain!


.. tai sitten tuorepuuroa hedelmistä. Päärynä, omena ja banaani sauvasekoittimella puuroksi ja mausteeksi noin ruokalusikallinen kanelia. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset eväät! Kotitekoisia hamppareita pitäisikin tehdä...ja täytyy yöntää etten ole koskaan tehnyt minkäänlaista tuorepuuroakaan. Lisätään se siis to do-listalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotihampparit on niin parhaita hamppareita! Ja hei suosittelen tuorepuuroa, aina päivällä en jaksa itelle vain tehdä ruokaa niin teen sit jotain tuollaista vaikka :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.