08 maaliskuuta 2018

NAISTENPÄIVÄN KUKKAKIMPPU

naistenpäivän kukkakimppu, helppo ohje näyttävään kimppuun
kukkakimppu, hortensia, neilikat, lenikit, vaalea ja herkkä kimppu

Ennakoin hieman naistenpäivää ja kävin ostamassa eilen kukkia naistenpäivän kukkakimppua varten. Nappasin kukkakaupan kylmiöstä yhden valkoisen hortensian, kolme valkoista neilikkaa ja kolme shampanjan sävyistä leinikkiä sekä kaksi pieniä kukkia täynnä olevaa oksaa (mikä tuon kukan nimi on?). Kukkien hinnaksi tuli reilu 40 e, joten toivon että tästä kukkakimpusta on iloa pitkän aikaa. ( Joo, helpotin samalla miestäni ostamalla oman kimpun, heh.)



Tässä helpon kukkakimpun ohje:
  • leikkaa varret terävällä veistellä sopivaan mittaan.
  • ota ensiksi hortensia ja sen ympärille ala laittamaan erilaisia kukkia. Hieman spiraalinmalliin, jotta kimpusta tulee ilmava.
  • kun kimppu näyttää mielestäsi sopusointuiselta niin sido varret yhteen ohuella satiininauhalla.
  • eikä mene kuin viisi minuuttia aikaa, niin kukista on sidottu kaunis kimppu ♥.

kukkakimppu, Jo Malone London kynttilä, olohuoneen sisustus,
DIY kukkakimppu, olohuoneen sohvapöydällä
kaunis ja nopea kukkakimppu, Jo Malone London kynttilät
Kokoamani vaalea kimppu kävisi niin hyvin haaveilemaani Jonathan Adlerin valkoiseen naamamaljakkoon*. Onneksi synttäreihini ei ole enää montaa kuukautta, nimittäin tuon haluan ostaa synttärilahjaksi itseltäni itselle. Kukkakimppu sopii hyvin yksiin Jo Malone London kynttilöiden* kanssa. Molemmat niin klassisia, kynttilä rusettikansineen ja kukkakimppu niin herkkä. Viimeksi kun lähdettiin lomalle, niin minun piti ostaa noita Jo Malone London kynttilöitä lentokentältä, mutta en ehtinyt. Joten arvatkaa miten innoissani olin, kun huomasin että niitä saa tilattuakin. Joten tilasin Sweet Almond & Macaroon* ja Oud & Bergamot* tuoksuiset kynttilät. Niin kauniit ja upeat tuoksut! Tykkään polttaa kynttilöitä ympärivuoden, joten nyt on taas muutama kynttilä lisää poltettavana. 

Ja ihanaa naistenpäivää kaikki ihanaiset!


* Sisältää mainoslinkkejä 

6 kommenttia:

  1. Kimppu on todella upea 💕

    Ihanaa naistenpäivää 🌸♥️

    VastaaPoista
  2. Upea kimppu ja helpot ohjeet :). Mä oon niin pihi mitä tulee kukkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥. No en minäkään nykyään kovin usein raaski kukkakaupasta ostaa kun tänä vuonna kukkien hinnat on aika paljon nousseet.

      Poista
  3. Kaunis kimppu! Vahakukka taitaa olla tuo pikkukukkainen. Ainakin englanniksi wax flower. Sweet Almond &Macaroon on mun joulutuoksu, vaikka ei niin jouluinen itsessään olekaan. Muistoissa vain se tuoksu, jota joulun aikaan on tullut poltettua. Menee jälkkärinä tämä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. ja joo instassa sain tietääkin että se on vahakukkaa. Ja tuo on niin ihana tuoksu ♥. Ihan nimien perusteella tilasin, heh.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.