31 toukokuuta 2016

KESÄN TRENDIKKÄIMMÄT LASIT


Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja indiedaysin kanssa
 Postauksen kuvat Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki

Huhtikuisessa Inspiration Dayssa pääsimme tutustumaan Instrumentariumin värikkäällä pisteellä tämän kesän Solaris-aurinkolasimallistoon ja heidän Fuzion Step into the world -kehysmallistoon. Sieltähän ne omat suosikki aurinkolasit hetkessä löytyi. Suosikkini on Diorin naiselliset ja isot lasit metallisella yksityiskohdalla, tämä aurinkolasitrendi miellyttääkin minua eniten. Olisihan sitä tänä keväänä tarjolla myös upeaa peililasia ja värikästäkin aurinkolasia. Eilen auringonpaisteessa lenkkeilessä ja pääsäryn saatua tuli taas mieleen aurinkolasit.. nehän ne unohtui kotiin. 

Silmälaseja en näköni takia tarvitse, mutta olihan noita hauska testata. Fuzionin mallisto on saanut inspiraationsa maailman katutaiteesta, eli esimerkiksi San Fransiscon tai Rio De Janeiron portaista. Ihanan värikkäitä ja leikkisiä pokia. Noilla värikkäillä pokilla saisi helposti mustaankin asuun iloa :).


Ja jos tiedossa on lähiaikoina shoppailureissu Instrumentariumiin, sanomalla FUSION ostoksen yhteydessä saatte  -25 % alennuksen kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.