29 toukokuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN

Tapahtumarikas ja erilainen viikko.
 
Kuopiossa käynti Ikeassa ja matkailua Oulun kautta Rovaniemelle. L:n kanssa reissussa ja parasta aikaa junassa. Ensimmäinen pidempi matka L:lle ja onpas helppoa matka seuraa.. Autolla matkustuskin sujui niin helposti eilen.

Parina päivänä sain pari pientä ystävääni seurakseni. Ja torstaina mukana oli myös L:n leikkikaveri.

No se eilinen kirppis oli ihan floppi. Ekaa ja vikaa kertaa menin itse myymään.. kun ei siellä niitä ostajia kierrelly. Muutama tunti jaksettiin ja sit lähettiin kotiin.

Ja niin, olihan mun synttärit ja yllärivieraat.

Yhtenä päivänä kävin niin hienolla tontilla. Ai että mitkä maisemat. Ja sopivasti joutsenkin uiskenteli ohi. Se oli Wau! 

Rentoa sunnuntai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. No sinähän oot ehtinyt reissaamaan tällä viikolla! Harmi tuo kirppis, varmasti ärsyttää, kun näkee ajan ja vaivan vähän turhaan. Onnea Heini, mulla on mennyt sun synttärit ihan ohi! Juuri laitoinkin sulle pitkän meilin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin kotimaan matkailua :D. Heh, hauska kokemus.. ja tod jaksanu loppuun asti olla :). Sit ois ehkä vähä ärsyttäny, nyt jäi vain uusi kokemus mieleen ;). Joo luinkin jo, mut perehdyn loppuviikosta kun olen taas kotona!

   Poista
 2. Paljon on mahtunut viikkoosi! Harmi että kirppiksestä jäi huono maku. Mulla kokemukset on päinvastaisia ja olenkin tässä miettinyt milloin jaksaisi taas roudata turhat kamat jonnekin myyntiin, niitä on nimittäin taas kertynyt nurkkiin.
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo yleensä kyllä aina taitaa olla tapahtumia ja menoja, mut joo vähemmän reissuja toiselle puolen Suomea :). Tuo ei kyl ollu paikkana hyvä ja ei porukkaa niin ei ollenkaan mun juttu. Normi kirppikset enneminkin, siellä menee hyvin.

   Kiitos Anu, samoin sulle!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.