31 joulukuuta 2016

PARHAAT SISUSTUSHANKINNAT TÄNÄ VUONNA

Tässä kolme parasta sisustushankintaani tai -muutosta tänä vuonna. 


1. Keittiön laatoitus. Vihdoin meidän keittiö näyttää siltä miltä pitääkin. Mun näköinen. Ja edelleen jaksan ihastella tuota laatoitusta, simppeliä ja ajatonta.


2. Olohuoneen matto. Alunperin ostin tuon mustan villamaton makuuhuoneeseen, mutta miten hyvin se kävi olohuoneeseen, kokoaa kivasti huonekalut yhteen. Nyt sitä konkreettisesti näki miten paljon oikean kokoinen matto merkitsee.


3. Valaisimet. Päivitin muutaman väliaikaisen valaisimen vuoden aikana. Möin torissa vanhat pois ja syksyn edetessä hommasin uudet valaisimet. Mitä tästä opin, ei enää väliaikaisia ratkaisuja. Mutta näistä mieluisin hankinta oli ruokapöydän valaisin. Ihanan iso elementti ja loistava valoteho.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa alkavaa vuotta Heini tätäkin kautta vielä! Teidän keittiö ja tuo uusi valaisin on ihan nappiin. Toi matto onkin mun silmiin ihan uusi. Kaunis sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ♥. Pikku hiljaa sitä saa kotia valmiiksi muutamien asuttujen vuosien jälkeen ja löytää sen oman tyylin.. Ja tuo matto on ollut jonkun aikaa, ehkä joskus kuvissa vilahtanut.

   Poista
 2. Tuo teidän keittiön laatoitus on kyllä kaunis. Ja, kuinka paljon tosiaan sopivankokoinen matto tekeekään sisustuksellisesti. kaunis matto, tykkään.
  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos se onnistui kyllä täydellisesti ja vielä kun otin sen tauluhyllyn pois.. Niin on ja kun kerralla ostaa tarpeeksi ison niin ei kirpase kun joutuu ostaa uuden ja uuden!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.