15 lokakuuta 2016

FORMAKAMI

 formakami, valaisin, &tradition, interior
 formakami, valaisin, &tradition, interior
 formakami, valaisin, &tradition, interior
tolix, formakami, valaisin, &tradition, interior

Vähän aikaa sitten vaihdoin ruokapöydän päälle yksinkertaisemman ja suuremman valaisimen. Ihastuin noihin Formakami riisipaperivalaisimiin nettikauppoja selaillessa ja niinhän se sitten meille yksi valaisin päätyi. Aiemmassa ruokapöydän valaisimessa en ollut tyytyväinen valotehoon ja tässä se on kyllä siihen verrattuna loistava. 

Täällä on nyt muutama päivä mennyt koiria vahtiessa, ettei kumpikaan nuole toisen leikkaushaavaa. Onneksi kauluri ei Lukan menoa haittaa ja tyytyväisenä (kai) sitä pitää.

Toivottavasti nämä kuvat ei ole järkyttävän sävyisiä.. nimittäin sain eilen läppärin huollosta (tehtiin windowsin päivitys vanhempaan) ja sen jälkeen kaikki näyttikin aika värittömältä.. aamupäivä meni säätöjä tehdessä, mitä nyt osasin. Näytön kalibrointi olisi paikallaan!

Kivaa lauantaita!

10 kommenttia:

 1. Valaisin sopii teille tosi hyvin, nappivalinta! Kauniita ovat nämä, itsekin ihastellut.

  Paranemisia koiruleille ja rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, sopivan pehmeä ja kotoisa meille.. Kiitos paljon! Tänään toinen heräs niin mielissään joten luultavasti hyvin parantunut..

   Poista
 2. On kyllä upee valaisin, ihan komea!

  VastaaPoista
 3. Sopii teille niin hyvin ja voin vain kuvitella kuinka kauniin valon tämä antaa! Upee!

  VastaaPoista
 4. Hei. Mietin kyseistä valaisinta makkariin, mutta koko mietityttää vaikka meidän makkari on kooltaan reilu 20m2. Näyttääkö luonnossa niin isolta mitä kuvissa?!��
  T. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis onhan se iso, mutta ei ainakaan meidän ruokapöydän päällä näytä liian isolta :). Tosin jos teillä on normaali huonekorkeus niin (n. 2,6 m) sen alta ei sovi kyllä mitenkään kävelemään, tai joutuu laittaa kattoon asti. Kurkkaapa tämä:http://blogit.meillakotona.fi/valkoinenharmaja/formakami/ siellä eri malli tosin mutta makkarissa formakami valaisin.

   Poista
 5. Kiitos näistä tiedoista ja vinkeistä. Meillä tulisi sängyn jalkapäähän, mutta pitääpä vähän mittailla tuota korkeutta. Meillä huonekorkeus on 270cm. Tämä malli on näistä vain kivoin ja olisi vähän erilainen kuin perinteinen pyöreä malli. Näyttääkö valaisimen paperi kuinka kellertävältä, kun valot on päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuossa valkoista valoa jota suosin kaikissa valaisimissa. Niin ei näytä laisinkaan kellertävältä vaan tosiaan valkoiselta. Tuohon tulee 2 poltinta päällekkäin. Ja poltin on tosiaan kirkas valkoinen 4000K.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.