03 toukokuuta 2012

TORSTAI

Taas on kohta viikko takana. Onkin ollut niin työntäyteinen viikko. Vappu meni raksalla ja illasta lähdin työmatkalle. Tuli käytyä Espoossa ja Hangossa. Hangossa elämäni ensimmäisen kerran ja sekin parin tunnin keikka :D. No kesällä sitten uudestaan ja sitten käyn katselemassa taloja ja maisemia :). 

Äsken tultiin just raksalta. Me tehdään itse loppuun ennen paketin tuloa. Harmi, kuvat jäi taas ottamatta. Huomenna palataan kuvien kera! Mutta kumminkin.. Salaojat on vielä hieman kesken ja muuten alkais olla sisä- ja ulkotäyttöjä vaillen valmista.

2 kommenttia:

 1. Huippua, että ootte päässy tositoimiin! Teille tulee työntäyteinen mutta myös unelmarikas kesä:). Me pohditaan täällä paraikaa autotallin ja pihan laittoa..Tunnetusti ei vaan olla nuin aikaansaavia, joten pelkään, että siirtyy syksylle o_O.
  Hyvät viikonloput!
  -ellun kana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos ihana -ellun kana-. Niin ollaanhan me touhuttu kohta kolme viikkoa. Ja kun tunnet meidät, niin ei osata olla tekemättä... Päivät omia töitä, illat raksalla ja sen jälkeen vielä omia töitä... Mutta niin ihanaa :) ainakin vielä :D :D No jättäkää ihmeessä syksylle. Onhan teillä siinä talon maalausta ja muuta kumminkin kun muutatte.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.