25 heinäkuuta 2012

LATTIAN VALINTAA
Tilasin muutaman laminaattimallipalan. Pitäisi lattiamateriaali päättää piakkoin ennen seinien pintamaalausta. Valkeilla seinillähän ei merkitystä, mutta makuuhuoneemme seinien sävy pitäisi käydä lattiaan. Loppuviikosta värilastuja vertailemaan rautakauppaan :).

2 kommenttia:

  1. Voi lattian valinta on hankalaa! Me pähkittiin tämän kodin uutta lattiaa aika pitkään. Nyt kiva tumma lattia. En nyt millään muista mitä materiaalia se on,levyinä tuli,mutta siinä on pitoa pinnassa. Koiran tassut ei sitten lipsu siinä. :) Tänään messuilta saatiin paljon taloideoita ja kohta (no,ensi vuonna...) päästään rakentamaan!!! Jeee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä erittäin hankalaa :). Mietin parketia vai laminaattia.. Parkettikaan ei kestä hiomista montaa kertaa ja laminaatti on halvempaa vaihtaa uuteen kun menee pilalle tai kyllästyy :D. Meilläkin on nyt tumma lattia niin nyt sit haluan vaaleaa. Vaihtelu virkistää :). Huippua, ei teilläkään enää kauan mee kun pääsette aloittaa :). Kannattaa suunnitella etukääteen pitkälle niin ei sitten tarvii kiireessä raksa-aikaan tehä päätöksiä. sitten vaan tilailee ja tarvittaessa on aikaa muuttaa suunnitelmia moneen kertaan :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.