28 elokuuta 2012

TAKKA OSA I









Tänään on laitettu luukut paikalleen ja tasoite hiottu. Luultavasti vielä joutuu hieman tasoittaa ja hioa, tasoittaa ja hioa.. Mulle jäikin sitten takan ja hormin maalaus :).

6 kommenttia:

  1. NIIIN ihana takka! tykkään tosi paljon ,kun yksinkertaisen tyylikäs! meijän vanha takka/leiviuunisysteemi näyttää siltä,että se pitäisi jotenkin uudelleen käsitellä,valkoinen sekin ollut joskus,nyt niin kulunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kerttu :). Eilen hioin ja tasoitin takkaa.. Tänään hion ja maalaan. Hei, teidän takanhan vois maalata uudelleen tai maalata nyt jos ei oo aikaisemmin maalattu :). Maalipintaa on niin paljon helpompi pitää puhtaana kuin rapattuapintaa. Siitähän tulee sitten aivan uus :).

      Poista
  2. mitenhän maalien laita,kun takkamme on käsitelty alunperin ns. maitomaalilla,et voiko siihen laittaa muuta kuin sitä? ja saako maitomaalia valmiina,vai pitääkö se tehdä ite?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon en kyllä osaa sanoa mitään, et voiko muulla maalata? mut googlasin ja löysin tälläisen nettikaupan joka myy sekoitusvalmista maitomaalia, http://www.roseborg.fi/. Eikun maalaamaan :).

      Poista
  3. kiitos sulle vaivannäöstä ja tsemppiä viikonlopun hommiin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja leppoisaa sunnuntaita sinne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.