02 syyskuuta 2012

MAALAUKSESTA VIELÄ KERRAN

Perjantai-iltana mieheni sai ulkomaalauksen valmiiksi. Jihuu! Tosin vielä on terassin katon maalaus kunhan sen pääsee tekemään valmiiksi. Ensin puhalliseriste yp:hen. Mutta pikku juttu, päätykolmioiden maalaamiseen verrattuna! Samalla tehtiin luukku toiseenkin päätyyn helpottamaan yp:n eristämistä sekä tuuletusräppänät.

Ja eilen maalasin sisältä loppuun KAIKKI pintamaalaukset. Maanantaille jäi kolme paikkamaalausta. Eli ei paljon mitään. Sittenpä saa telat heittää kuikkaan. Toivottavasti muutossa ei tule kolhuja :/. Takkakin on nyt valmis. Poistin samalla höyrynsulkumuovin ikkunoiden edestä, niin jopas tuli valoista :).
Mukavaa sunnuntaita!
-heinie-

7 kommenttia:

 1. Ihanasti tuo lämpöä tuo ulko-oven väri ja kodikas luonne. Tuo on hieno vaihe raksalla, kun pääsee näkemään aavistus lopullisista kokonaisuuksista. Oot siis maalannut kahteen kertaan sisäseinät, vai..?
  Syksy tekee tuloaan ja mun pitäis lähtä pikku hiljaa mattokaupoille, kääk. Ollaan tähän asti oltu ilman mattoja. Sitä keittiön valaisinta en keksi mistään. Keittiö on niin kliinisen valkonen, etten lamppua enää haluais valkosena, mut aika vähän on vaihtoehtoja.. Tietty se vanha teräs. Ihana ja ihanan kallis ois Octo.. Sellasta puun sävyä ois kiva saada. Joops, arkiviikko alkaa, tervetuloa ja iloa ensi viikkoon!
  Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt kun kaikki seinät on valkoiset ja lattian pintamateriaali puuttuu, niin ovi tuo väriä :). Tuohon eteiseen vasemmalle puolen tulee sitten tapetti, kunhan saan aikaiseksi laittaa sen :). Joo, seinät on nyt maalattu pohjamaalilla ja kahteen kertaan pintamaalilla. Niin kivaa. Loppuviikosta tulee laminaatti niin jospa lauantaina saisi makuuhuoneet ja työhuoneet alta pois. Mie niin ootan että pääsen sisustaa, ai että :). Miten musta valaisin? Kiitoksia samoin sinne! <3

   Poista
  2. Ruokapöydän päälle mie aattelin ostaa pari hektar-valaisinta, Ikeasta. Ruokapöytä tulee meillä oh puolelle ja siellä on puunsävyä lattiassa ja ruokapöydässä. Niin katteleppa mustiakin ;).

   Poista
 2. Niin hei, sanopa vielä, mihin keittiön pöydän tuoleihin päädyit? En nopealla ensi lukemalla päivityksestäs päässyt kärryille ja laiskana en jaksa alkaa lukeen rivien välistä...o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No päädyin sit kumminkin valkoisiin Tolix A tuoleihin :). En oo muuten ees maininnut täällä blogissa :D.

   Poista
 3. aivan ihana koti teillä,varmasti syyhyttää päästä jo sisustamaan,kun tiedossa myös ihanat huonekalut =).Valkoinen on kyllä niin ihana.Mie taijan maalata meillä kaikki valkoiseksi...;}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Kerttu :). Kyllä syyhyttää ja kovasti :D. Se onkin mukava vaihe, huomenna käyn tilaa sohvan ja ruokapöydän. Siinäpä ne tärkeimmät. Miekin valitsin ihan purkkivalkoisen, en halunut harmaaseen taittavaa enkä missään nimessä maalarinvalkoista.. ;). Se on tarkkaa :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.