31 maaliskuuta 2013

KEVÄINEN PAVLOVA


Tein pääsiäiseksi pavlovaa. Täytteeksi persikka-lakkahillo rahkaa. Koristeeksi persikkaa, kiiviä ja limeä. Tuli kyllä todella raikasta ja ei mennyt kauan kun kakku oli tuhottu ;).  Ollaan kyläilty, ulkoiltu ja nautittu kauniista vapaapäivistä ystävien kanssa. Mitenkäs teidän pääsiäinen?

Aurinkoista päivää kaikille!

10 kommenttia:

  1. Heippamoikka!

    Muistathan päivittää blogini uuden osoitteen oman blogisi sivupalkkiin, siellä näyttäisi olevan blogini vielä vanhalla osoitteella. :)

    http://whiteandfresh.casablogit.fi

    Aurinkoista sunnuntai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina <3 ja nyt on osoitekkin vaihdettu, kiitos et muistutit :).

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oi, sitä se olikin Lumi :) syötiin neljästään piirakka parilla kahvilla :D :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä, oli todella hyvää :), ja niin helppoa oli tehä, suosittelen! Kesällä sit tuoreista mansikoista.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! :) ja todella helppo tehdä!

      Poista
  5. Nams, näyttä herkulliselta. Katselenkin tuota Pavlovan ohjetta eräästä lehdestä ja ajattelin, että pitää kokeille reseptiä. Valitettavasti jäi vain omat pääsiäisleipomukset tällä kertaa tekemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jen! Meille tuli perjantaina pääsiäislomalaiset, ystävät kauempaa ja tänään lähtivät pois, niin sit kerrankin leivoin :). Oi että tuo oli niin hyvää et aattelin tehdä kesällä tuoreista mansikoista samanlaista :)

      Poista