22 heinäkuuta 2013

HÄMÄRÄSSÄ OLKKARISSA

Päivitystä olkkarissa. Keltainen tuoli vaihtui mintunvihreään ja keltainen tyynynpäällinen valkoiseen. Onhan siellä nyt hieman vaaleanpunaistakin, maljakossa nimittäin. Joko kyllästyttää nämä samat nurkat? Eihän nämä miskään muutu varmaan vuosikausiin..

Hämäriä kuvia näin ukkosen jyristessä. Huomenna vissiin taas aurinkopaistaa, onhan sitä jo vähän ikäväkin. Täällä on vietetty aikaa lomalaisten kanssa, sadepäivänä pelailtu terassilla. Joten sinne taas syyhkäsen. Palamisiin! Ja kertokaahan kuulumisianne sekä toiveita, onko niitä?

14 kommenttia:

  1. No ei kyllästytä, ihania kuvia ja ihana värimaailma! Miun piti ihan selata vanhat olohuone postit läpi, kun mietin, että mikä keltainen tuoli :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Hanna! ja tosiaan kiva kun on muutama erivärinen tuoli niin voi vaihdella fiiliksen mukaan huoneesta toiseen ;).

      Poista
  2. Ihania ja tunnelmallisia kuvia. Sadepäivä ja terassi kuulostaa ihan kelpo yhdistelmältä sekin:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, tuo lasitettu terassi on niin huippu, kun nytkin on niin paljon tuullu muutamana päivänä et pihalla kylmä mut sit terassilla lämmin. Ja Kaunis kiitos Sanna!

      Poista
  3. Kaikissa blogeissahan esitellään niitä samoja nurkkia. Tässä siun blogissa ja muissa kivoissa on vaan on se juju että aina on uutta ja erilaista, kun teet muutoksia ja otat ihania kuvia! Vaikka ne oliskin vaan pieniä juttuja niin sellasia postauksia lukee mielelllään :) ja miusta ainakin ne pikkujutut ja ideat on parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihä se tosiaan on ;) ja kiitos Anne! niillä pikkujutuillahan sitä saa uutta ilmettä aina huoneeseen. Vähän vaihtelee tavaroita jne :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia! Täällä kanssa pidetty sadetta sisätiloissa, nyt taas aurinko paistaa mutta meri pauhaa edelleen :)
    Nyt mustikka metsään ja sitten taas takaisin kaupunkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos!ja oi, tuoreita mustikoita, mikäs sen parempaa!

      Poista
  5. Voi kuinka silmä lepää näissä kuvissa ja tunnelmissa. Noi taulut on niin ihania... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 voi sua ihanuutta, kaunis kiitos! tekis miel tilata tuolle vastakkaiselle seinälle sellane iso printti... sit joskus se kiikkustuoli mistä oon haaveillut ja sit iso oliivipuu.. haaveita vielä :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Heippa Marjo! Ja kiitos paljon! kiva kun löysit tänne :)

      Poista
  7. Oii minusta ei näytä yhtään hämärältä, vaan just kattelin että onpa kaunista ja valoisaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuntu niin hämärältä kun aurinkokaan ei paistanut ;) piti ihan valot laittaa keskellä päivää päälle :D ja ihanaa viikonloppua sulle!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.