24 heinäkuuta 2013

LAATIKOITA JA VÄHÄN MUUTA


Tänään saapui paketti. Muutama laatikko sekä  kotelo papereille. Vähän väriä työhuoneeseen. Pirtsakkaa keltaista tuolin pariksi sekä punertavaa mintunvihreän sekaan.

Ja sit vielä loppukevennys ;) haha, kattokaa minkä ihanuuden löysin meiän niityn laidalta! Siellä se yksinäisenä napotti ruiskaunokkien vierellä.

10 kommenttia:

  1. Oi mitä herkullisia laatikoita ja uusia juttuja! Ja tuo yksinäinen söpöläinen niityn laidalla, i love. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli kyllä niin herkulisen värisiä :) nyt tuli pirtsakka työhuone.. Tekis mieli laittaa tuo ihanuus maljakkoon, ehkä ois enemmän iloa sisällä ;)

      Poista
  2. No oi... Kuka tuo on nimeltään?kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös tuo oo unikko? ;) se on kyllä niin upea, vois laittaakin ens kesänä vähän lisää..

      Poista
  3. Hei! Mistä tilasit nuo Hayn boxit? Ootko koskaan tilannut ulkomaisista nettikaupoista? Millaisia kokomuksia? Haluaisitko antaa vinkkejä.. Myös suomalaisista nettikaupoista olisi ihana saada vinkkiä.. Tästä voisi tehdä vaikka oman postauksen.:) Kiitos Jos ehdit kommentoida! Olen seuraillut blogia jo jonkin aikaa ja koukussa olen. Ihana koti teillä ja sinulla on hyvä sisustussilmä! -anskuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anskuli, Mie tilasin nämä Design Boulevard liikkeestä Tampereelta (aikaisemmat kävin ostaa sieltä) http://www.designboulevard.fi/. En oo koskaan tilannut ulkomailta niin niistä en osaa kyllä sanoa mitään. Ja laitoin perjantaina tuonne sähköpostilla tarjouspyynnön ja sit sieltä tulikin aika heti tarjous ja sit vaan maksoin laskun. Sit nää tulikin heti parinpäivän päästä. Tuon liikkeen facebook sivuilta näkee vähän noita minkä värisiä boxeja siellä on (selaa niitä kuvia). Ja voin kyllä suositella, oli nimittäin huippua ja nopeaa palvelua. Ja kaunis kiitos! :)

      Poista
  4. Tulikohan edellinen viesti perille? Olisin kiinnostunut noista Hayn laatikoista, mistä tilasit? Vähän hankala löytää edes googlesta.. Oletko tilannut ulkomailta koskaan? MIllaisia kokemuksia, voitko suositella mitään paikkaa? -ansku

    VastaaPoista
  5. Mä kuolaan noita sun laatikoita meitin yläkertaan! Olis täydelliset. Mä ootan, ett tänne aukee uus sisustusliike ,jospa sieltä sais noita lootia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, nää tosiaankin kävis niin justiinsa sinne teiä yläkertaan. siitä tulee niin nätti :) täältäpäin ei saa noita ollenkaan niin sit tilasin, mut onneks se on niin helppoo. Mut onhan se mukavampi ensin hypistellä liikkessä. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.