17 heinäkuuta 2013

MATTO OSTOKSILLA


Pyörähdin eilen matto ostoksilla. En tiiä miks, mut on kyllä hankala päättää mikä matto sopis minnekin... Kumminkin haluan ostaa sellaisia joista tykkäis sit vuosikausia. Kuulin ystävältäni et iskussa on matot alessa ja niinpä lähdin katselemaan. Asenteella - ei siellä kummiskaan oo mitään. Ihastuin päätäpähkaa näihin sinertäviin puuvillajuuttimattoihin. (mulla ei oo ikinä mitään sinistä sisustuksessa). Otin yhden maton kokeiluun ja meillehän se jäi. Kodinhoitohuoneeseen.

Ja sit siellä oli sellainen aivan ihana nahkajuuttimatto. Sellainen vaaleansinisävyinen, eli ei laisinkaan mun väri ;). Se kävis huipusti yhteen meiän terassinmaton kans... Mutta mut.

14 kommenttia:

  1. Voi kun olisikin kodinhoitohuone!! Matto näyttää hyvältä :) Harvemmin itsekään mitään sinistä meille tuon, sisustukseen ainakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rupesinkin miettii et mitä sitä tuolla kodarissa tekee muuta kun käyttää pukuhuoneena, mut pyykit tietty :). Tuolla oli paljon ihania sinisävyisiä mattoja mitä oisin voinut hankkia... mallasinkin tätä mattoa moneen muuhun tilaan mut tuonne se oli kuin tehty ;)

      Poista
  2. Kivasti sopii! En ole ajatellut että kodarissakin voisi olla matto mutta tosiaan, miksi ei. Eli taidanpa minäkin piipahtaa Iskussa katsastamassa valikoimaa, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anana, mie hankin siks maton tuonne kodariin kun ärsyttää kun tuossa mustassa laatasta näkyy kaikki jäljet ja muut heti. Ei jaksa joka päivä siivota ;). Siellä onkin ale ja paaaljon ihania mattoja et sinne siis ;)

      Poista
  3. Tosi kivalta näyttää tuo matto teidän kodarissa!! Pakko sanoa, että itekin yllätin itseni tykkäämällä ihan ihme jutuista tuolla Iskun matto-osastolla... Mökille ostin siis tuon saman maton kuin teillä tuossa, mutta vaaleana ja sitten vielä kotiparvekkeelle farkkumaton!! Kuulostaa aika villiltä, mutta kyllä jotenkin tykkään nytkin kun se on paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Arvaa mitä! mie ihastuin niihin farkkumattoihin kans.. siellä ois vaikka mitä kivoja mattoja ollut mut piti ensin palata kotiin ja miettii ihan et mikä kävis minnekin vai käykö sittenkään :)

      Poista
  4. Kaunis! Mistä se on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja hei tää on hankittu Iskusta, siellä on matot -30 % nyt niin ei ollut kalliskaan ;)

      Poista
  5. Siis aivan ihana<3 Mäkin haluun!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika :) sun täytyy nyt poiketa iskuun, siellä oli kyllä aika monta ihanaa mattoa... meinasin tänään pyörähtää uuestaan.

      Poista
  6. Hieno matto, tyylikäs kodari teillä! ja hei mahtavat onnittelut Indiedays inspirationiin liittymisestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana Heidi! :) Kävin kokeiluun tuollaisen samanlaisen maton mut farkkusena ja vaaleampana mut ei se sit sopinutkaan meille... ois ollut myös kiva.

      Poista
  7. Ihana matto, aivan täydellinen. Ja sopii teille niin hienosti. Tykkään itse myös tuollaisesta vähän etnisestä kuviosta. Oliskos sinen vähän niinkun tulossa uudelleen :D? Itselle se on ollu myös kammotus, kun joskus elänyt ns. sinisen kauden niin yrittäny viimiseen asti vältellä sitä, mutta huomannu itekki että alkanu hiipiin joissain jutuissa että josko sittenkin jotain sinistä...Mukavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa SH! ja kiitos paljon, tuo oli kyllä just soppeli tuohon tilaan. Saattaa olla ;) syksyä kohen oon hieman innostunutkin joistain sinisistä jutuista. Mulla ei oo ees koskaan ollut mitään sinistä eikä sinistä kautta. Ja samoin sulle ihanaa loppukesää! (joko näin voi sanoa? ;))

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.