13 syyskuuta 2013

NOPEA PUOLUKKATORTTU


Ostin kondensoitua maitoa limetorttua varten ja keitin pari purkkia samalla kertaa. No pitihän se tietysti avata purkki ja testata onko ok. Ja sithän se piti käyttää johonkin, joten tein ilta/yöpalaksi terveellisen (kaukana siitä) puolukkatortun.

Pohja:
200 g hienonnettuja digestivekeksejä
75 g voita sulatettuna
 
Sekoita pohjan ainekset ja laita vuokaan. Täytteeksi purkillinen keitettyä kondensoitua maitoa sekä purkki vaahdotettua flora vanillaa. Koristeeksi reilusti puolukoita. Ja eikun nauttimaan.

Kai tuo torttu ois pitänyt jäähtyä hieman jääkaapissa ennen syöntiä, mut en malttanut ootella. Pohja olikin hyvin irtonaista.

Mie niin tykkään tämmösistä helpoista herkuista. Yllärivieraita vartenkin kätsiä. Hienonnin samalla kertaa keksit kolmeen pohjaan, niin seuraavan kerran onkin nopeaa tää leipominen. 

Kaunista viikonloppua ja öitä!

6 kommenttia:

  1. Ai että näyttää herkulliselta.. T.isosisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onkin ;). mut ois pitänyt laittaa enemmän rasvaa tuohon pohjaan ja sit ois ehkä tullut vielä herkullisempaa suklaakekseistä.. Just hinkkasin kattilan liimasta... ehkä mie tästä lähin meen Tokmannille ostaa sitä valmista karamellisoitua maitoa tms, niin ei tartte keittää :D.

      Poista
  2. No ihan varmasti toimii, puolukat ja kinuski, tätä on tullut testattua moneen kertaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskin useammin käyttää puolukoita leivonnassa. Ja toinen on karpalot ja kinuski, nams.

      Poista
  3. Nam! :) Pitääkin koittaa tätä reseptiä, kun äiskä kertoi poimineensa meille puolukoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä tosiaankin nam ;) ja todella makeaa :).

      Poista