20 huhtikuuta 2014

IKUINEN MAALAISTYTTÖ


Mies ehdotti viikko sitten, että entä jos lähtettäisiinkin pääsiäiseksi Barcelonaan? Olin aluksi innoissani mukana, mutta sit viikonlopun reissaamisista sain tarpeekseni.. Teki mieli jäädä vain kotiin. Niinpä saatiin vielä parempi idis! Mennään lauantaina tontille tekemään polttopuita! 

No niinhän siinä sitten kävi.. Eilen aamulla herättiin siihen, että miehellä oli kuumetta ja flunssaa. Pettyneinä oltiin aamupäivä kotona, mut lopulta lähettiin sit kumminkin vähäksi aikaa puuhommiin. Mies sahasi ja pilkkoi ja minä pilkoin ja kasasin. Aluks ei oikein ollut tekniikka kunnossa, kirveen tiellä oli enneminkin jalat kuin puut..

Niin mahtavaa oli touhuta luonnossa, jotenkin siellä on niin rauhoittavaa. Se luonto ja hiljaisuus... Tai no, maalla niitä ääniä ei vaan jotenkin kuule samalla lailla. Vielä me joskus rakennetaan tuonne tontille, maalle järven rannalle. Oon kyllä edelleen niin maalaistyttö..

22 kommenttia:

  1. Kiva, kun vilautit täällä tuota teidän metsäunelmaa!! Voi kun mekin löydettäisiin omamme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) aika pusikkohan tuo alkaa jo olla ;). Kuules se tulee sit ihan yllättäen vastaan!

      Poista
  2. Mää olen myös ikuinen maalaistyttö, vaikka nyt pääkaupunkiseudulla asunkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalla on varsinkin kesäisin niin kaunista.. pellot, lehmät, mäkiset ja mutkikkaat hiekkatiet, se vehreys ja tuoksu.. ai että. Kohtahan se jo kesä onkin <3

      Poista
  3. Ihania kuvia olet ottanut! Luonnon keskellä ahertaminen on ihanaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, pitäisi aina pitää kamera mukana, niin monesti tulee hetki minkä haluaisi ikuistaa, mut kamera puuttuu.. Niinpä, se on ihan parasta <3

      Poista
  4. Aivan mielettömän kauniit kuvat <3 <3

    VastaaPoista
  5. Oi ihania kuvia :) Ollapa tosiaan tuollainen oma tontti järven rannalla... tai no, meillä olisikin jos oltaisiin valmiita muuttamaan miehen kotikulmille savoon... vaan kun ei ainakaan vielä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja :). Meillähän tuonne ei ole kun 15 min matka... torille tuolta ajaa 20 min, mut sekin on liikaa mun miehelle :D. noh, ehkä me joskus tuonne rakennetaan..

      Poista
  6. Talo maalla, järven rannalla kuulostaa ihanalta! Unelma on kohdallani toteutunut, mökkeilemme kaikki viikonloput ja lomat meren rannalla. Täytyy kyllä sanoa, että vedellä on ihmeen rauhoittava vaikutus. Riittää kun vain katselee meren ulappaa, niin stressitaso laskee sadasta nollaan ihan silmänräpäyksessä.

    Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois kyllä kiva, vaikka en olekkaan olenkaan mökki-ihminen.. mut talo rannalla ois ihan kiva :). Tuo on kyllä niin totta ja toinen on tuli.. sitä vois tuijottaa vain..

      Ja kiitos, samoin sulle Teija!

      Poista
  7. Maalaistyttö tääläkin, vaikka kyllä mulle tuo Barceloona olis kelvannut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just puhuttiin, et onneks ei lähdetty reissuun kun kotona on mukavampi sairastaa.. :) Jospa sitä ensi kuussa sit pääsis lomalle..

      Poista
  8. Ihania kuvia ihanasta paikasta! Ollaan tänä pääsiäisenä Kööpenhaminassa. Koirakin pääs mukaan. Huomenna kotia. Muisteltiin just viimevuotta kun oltiin teillä! Tulkaapa Tukholmaan käymään kun ehditte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu <3. Just yks pv mietittiinkin et siitä on jo vuos kun kävitte täällä :). Ja hei on ollut mielessä monta kertaa et lähetään teille.. mut näin aikaan saamattomia myö ollaan.. Mut kyl me tullaan vielä tänä vuonna! Ihanaa lomaa teille ja terkkuja sinne!

      Poista
  9. Mä kans niin maalaistyttö. Mutta kyllä mulle tuo Barcelona olisi kelvannut. Puuhommat on kyllä kivoja! Niistä nauttii koko kroppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl se mullekin kelpaa joku toinen kerta ;). Nyt oli vaan niin väsynyt tuohon reissaamiseen.. Ja siis ihan mahtavaa oli touhuta pihalla <3. Pitää vielä aika monta kertaa käydä et saadaan parin talven puut tehtyä :).

      Poista
  10. Noo Barcelona tai puuhommia, sama se :D Aivan ihana postaus!

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.