04 kesäkuuta 2014

RAPARPERIHERKUT


Näistä tuli niin herkullisia! Raparperin maku hieman vie makeutta mennessään, joten näitä pystyy useammankin kerralla syömään :).

Pohjaksi perus murotaikina ja täytteeksi keitettyä raparperia. Keitin paloja ehkä 10 minuuttia, niin että ne hajosivat. Ja sitten vain perunajauho-vesi seos sekaan. Koristeeksi laitoin valkosuklaalla maustettua vaahtoa sekä tuoreita mansikoita.

Herkullista keskiviikkoa!

20 kommenttia:

  1. Niin tuli vesi kielelle :-) tosi herkullisen näköisiä :-) ja ihanan kesäisiä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparperi ja mansikat on niin kesäjuttuja <3.

      Poista
  2. Oi, miten ihanan näköisiä ja taatusti vievät kielen mennessään. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vie kyllä ;) näitä pitää kyllä tehdä uudemman kerran.

      Poista
  3. Lurps, kylläpä näyttää hyvältä!!

    VastaaPoista
  4. Voi että, miten herkullisen näköisiä! Nam! Justiinsa eilen kävin omasta raparperipuskasta ottamassa muutaman varren ja täytyy niistä jotain tehdä! Voisinkin heti testata tätä sun ohjetta:)!!! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Nämä oli helppo valmistaakin. käsillä taputtelin ensin pyöreitä kakkaroita taikinasta ja sit vain laitoin vuokiin.. Oleppas hyvä :)

      Poista
  5. Jaahas, näitä siis seuraavaksi, nam!:) Mulla on kohta raparperikiintiö täynnä - nyt kun vauhtiin pääsin ja sain niitä raparpereja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun vain :). Meinasin tänään tehdä raparperikiisseliä, mulla vielä mahtuu hyvinkin ;)

      Poista
  6. Mulla on raparperiherkku-urakka eessä huomenna kukonlaulun aikaan, kun lupasin viedä kahvileiväksi kyläpaikkaan. Ei ole kyllä vielä selkeää visiota, että millaisessa muodossa sen tekisi. Kiitti siis vinkistä ;), näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparperista saa niin paljon kivoja leivonnaisia! Nää oli niin herkullisia! :)

      Poista
  7. Oijoi, ihana pikku leivoksia!! Niin söpöjä, ja varmasti myös tosi herkullisia! Meillä tehty vasta perinteinen raparperitorttu murupäällisellä ja toinen marenkipäällisellä (siis raparperi"kiisseli" sisällä).. Listalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nuo sun tekemät kuulostaa kans niin herkullisilta! Marenkiversiota voisinkin testata :)

      Poista
  8. Namskis, mitä ihania herkkuja. Voin kuvitella, etta maku oli ihana, mutta niin on kyllä ulkonäkökin ihan täydellinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli tosiaan niin hyviä, ei yhtään niin makeita kun raparperi on kumminkin kirpeää.. :)

      Poista
  9. Nams!! Aivan ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  10. Voisikohan päälisen tehdä marengista....? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehottomasti! Pitääpä ens kerran testatakin ;). Kiitos vinkistä :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.