05 heinäkuuta 2014

KESÄN EKA MANSIKKAKAKKU

...sekä pehmistä kotona.

Aamulla kävin torilta litran mansikoita ja leivoin mansikkapavlovan. Tämän kesän eka mansikkakakku. Niin hyvää! Maitohyllyltä löysin myös pehmispurkin, niinpä vatkasin samalla mansikanmakuisen "pehmistaikinan" pakastimeen kovettumaan.

Sain iltapäivällä kahviseuraksi siskoni pienen tyttösensä kanssa <3. Innostuttiin sit samalla suunnittelemaan heidän kotinsa remonttia, keittiötä sekä tulevia pintamateriaaleja. Siitä tulee niin kaunis koti! Suunnittelu on kyllä niin mun juttu..

Sormet syyhyävät mullakin rakentamaan. Pitää joku päivä lähteä vaikka talkoisiin. Vanhan kunnostaminen on jotenkin niin paljon mielenkiintoisempaa. Ei voi tietää mitä tulee vastaan.

12 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kakku! Ja pehmistä kotona, voih;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja oli myös :). Tuoreita mansikoita ei voita mikään.. paitsi itseasiassa nuo tuoreet kirsikat on kyllä yhtä huippuja! Joo, arvaa pitikö heti ostaa useampaa makua tuota pehmisainetta :)

      Poista
  2. nams! Mä en ole ikinä tehnyt mansikkakakkua, vois varmaan joskus kokeilla :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin, nyt sit mansikoita hakemaan :). Tuore mansikka on vain niiin hyvää että kakku meni aika nopsaan :)

      Poista
  3. Minä niin tykkään kakuista. Eilen just mietin, että aina kesäisin tulee tehtyä samanlaisia, mutta kun se tuore mansikka on vaan niin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, makeat leivonnaiset on se mun juttu ;). Totta, tuoreet mansikat on ihan parhaita!

      Poista
  4. Nam, tahtoo maistaa :) Mä en tuota pavlovaa ole ikinä tehnyt. Tai no, kerran tein ja meni aivan pieleen. Mansikoita olisi kans just ostettuna joten pitäiskö munkin yrittää? Tosin just tehtiin jäätelökakku mihin laitettiin mansikoita myös. Ei paha sekään ;) Ja voi, olisipa ihanaa suunnitella ja toteuttaakin remppaa.. mulla aikeissa kesän aikana maalata yläkerran lattiat valkoisiksi. Pientä pintaremonttia siis edes :) Vaan nyt just ei malta aloittaa näillä keleillä moista urakkaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne vain kahville niin teen samanlaisen ;)). Pavlova on muuten varmasti helpointa mitä ikinä oon leiponut! Valkuaiset ja tomusokeri vain vatkautumaan ja sit uuniin. Oi että, mun pitäis tehäkin jäätelökakkua, ne sun kakut näyttää niiiiin herkullisilta!

      Niinpä, nyt kun tuli helteet niin eikait sitä sisällä malta olla. paitsi mulla ei oo vielä lomaa niin päivät toimistolla... tai ehkä mie siirryn tekemään iltavuoroa ;)

      Poista
  5. Herkullista! Mistä tuota pehmisainetta? Olis niin in meillä :) kiva blogi sulla, ekaa kertaa eksyin ja raidan tulla toistenkin :)
    Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuon pehmisaineen prismasta (maitohyllyllä). Arlan pehmytjäätelö -purkki. tässä linkki: http://www.arla.fi/tuotteet/tuotteet-ja-tuotemerkit/tuotevalikoimamme/jaateloseokset/

      Kiitos Riina ja kiva kun kommentoit :).

      Poista
  6. Ihanan näköinen kakku,pitää kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tää on niin herkullistakin vielä ..ja helppo tehdä ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.