15 heinäkuuta 2014

MEKKOA JA KUKKIA


Viikonlopun tuliainen. Tuo ihana mekko oli todellinen löytö Odd Mollystä. Neulos tuntuu niin laadukkaalta, toivottavasti tästä on pitkään iloa.

Terassilla runkokukka oli avannut nuppunsa reissussa ollessamme. Johan niitä on kuukauden päivät odoteltu ;). Mutta mikähän tämä upea kukka on nimeltään? Kyllähän se myyjä sen ostaessa kertoi..

Lämpöisää tiistai-iltaa!

28 kommenttia:

  1. Kukka on myrtti, itse ostin kukan Joensuun kukkatalolta ja sieltä kertoivat nimen. Itselläni kukka on savusaunan edustalla ja kukat (jo toiset kukat) alkaa aukeamaan auringon paisteen vuoksi..kukka tykkää auringosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Oiskohan tää sama? mie ostin lentokentän viereiseltä puutarhalta, tuo nimi ei kuulosta lainkaan tutulta mut voihan se olla sama :). Meillä tuohon terassille paistaa aamu ja ilta-aurinko, päivällä varjoa.. mut hyvin tykkää olla :)

      Poista
  2. Onpa ihana maximekko ja upea tuo teidän kaappi! <3
    Kaunista kesäpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin! en uskaltanut sovittaa alkuun mut sit kun kuulin alesta niin heti sovittamaan;). Ja kiitos, tänään pidinkin lomapäivän, heräsin ennen kellon soittoa ja puuhasin kotihommia :).

      Poista
  3. Myrtillä on kovat lehdet (kiiltävät), ja tuolla koisolla (solanum), hyvin luultavasti KESÄKOISO, on pehmeät mattapintaiset lehdet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koiso kuulostaakin tutulta! Sehän se tais olla.. kiitos Leea!! mulla on niin huono kukkamuisti ;)

      Poista
  4. Kaunis mekko ja komea tuo kaappi! :) Ihana tunnelma taas kuvissasi.

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ja tunnelmaa. Mekko käy sinulle tosi hyvin.
    Mukavaa loppu viikkoa.

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ja samoin sulle ihanaa loppuviikkoa!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tuo on niin kaunis kaappi, mieheni peruja :)

      Poista
  7. Maksimekot ovat niin ihania käyttää!
    Upea kaappi!

    VastaaPoista
  8. Mie myös miettiny, mikä tuo kukka on nimeltään, sain viime vuonna äitienpäivälahjaksi..Nyt se kukkii meillä jo toista kesää, oli talvehtimassa mökillä! :) Ihanan mekon oot löytäny ja muutenkin näytät taas niin sievältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leea kommentoikin tuonne ylemmäksi et se on koiso :). Oi, kestäisköhän tämäkin ensi vuoteen? Ja kiitos Niina, tätä mekkoa ei voinut jättää kauppaan ;)

      Poista
  9. Aivan ihana mekko! Olen itse myös tänä kesänä hullaantunut maksimekkoihin. Aiemmin ei olisi tullut kuuloonkaan, vaan menin täysin shortseissa/capreissa. Oppia ikä kaikki! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :). Musta nää mekot on niiin paljon rennompia kuin shortsit ja toppi. Itekkin ostin vasta viime kesänä ekan :)

      Poista
  10. Hei Heini, löysin blogiisi kun etsin kaunista ruokapöytää. Mistä teidän pöytänne on ja onko se ollut hyvä ja kestävä arjessa? Ilmeisesti ei ole ihan valkoinen pinnaltaan vaan hieman "kuultomaalattu" tms. Upean näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, tuo pöytä on Kustavin puun fregatti ruokapöytä, valkolakattua saarnia (joten ei ihan valkoinen). Mulla ehoton juttu oli, et pöytä pitää olla puuta :). Oon tykännyt ihan älyttömästi tästä! Niin ja tosiaan Iskusta ostettiin :)

      Mun mielestä tuo kustavin puu meni konkkaan joskus viime vuonna, niin valitettavasti tätä ei ehkä saa jos ei joku ole jatkanut toimintaa.. Tsemppiä etsintään!

      Poista
    2. niin ja unohdin vielä.. et meillä tää on ollu lokakuussa kaks vuotta käytössä ja vielä on kuin uusi. Varmasti tulisi helposti jälkiä jos hakkais tuohon pintaan.. mut meillä ei ole lapsia niin hyvin on pysynyt kunnossa :)

      Poista
  11. Kerrassaan ihania kuvia! Kaunis sinä ja kaunis mekko <3 Tuo kaappikin on kyllä upea!
    Katsoin ensin, että onko tuo oliivipuu, muta ei ollutkaan. Näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Laura <3 Ja tuo kaappi on niin kaunis, aiemmin en oikein löytänyt sille paikkaa meiltä, mut tuohonhan se "istui" hyvin :). Heh, halusin jonkun varrellisen valkoisen kukan, niin tämä oli ainoa.

      Poista
  12. Minulle myyjä sanoi tuon kukan olevan kesäkoiso. Siinä on muuten ihana tuoksu.

    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan sehän se on, oon niin huono muistamaan kasvien nimiä.. Ja hei pitääpä käydä tuoksuttelemassa! Kaunis se ainakin on, täynnä kukkia <3

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.