13 elokuuta 2014

ISTUTUSLAATIKOT


Viime viikolla sain vihdoinkin muutaman istutuslaatikon tehtyä siskoni kanssa. Mies kävi sirkkelöimässä, koska hän ei halua kädetöntä/sormetonta vaimoa :D. Heh, olenko muka tohelo? 

Onpahan nyt ensi kevääksi taimia vaille valmiina. Lisäksi tuonne tulee mansikkapenkki, vadelmia ja ehkäpä pensasmustikkaa. Nyt on pää täynnä idiksiä pihalle ja sisälle, kunhan vain ehtisi toteuttamaan..

Välipalaksi mustaherukoita pihalta. Niin herkullista! Punaherukat oli hävinnyt parempiin suihin..

24 kommenttia:

 1. Hienot laatikot ja hyvä idea tehdä ne nyt valmiiksi. Keväällä on aina niin paljon muuta puuhaa, että ei tällaisia olevinaan ehdi tekemään. Upeilta näyttävätkin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sike. Joo ensi vuotta nähden ajoissa mut tänä kesäksi tooooodella myöhässä ;). Näähän piti tehä jo puoltoista vuotta sitten.. mutta se on ite aloitettava et saa mieheenkin vauhtia ;).

   Poista
 2. Mahtavaa ennakointia! Jes, niin sitä pitää. En mä vaan saisi tehtyä mitään mitä tarvittaisiin ensi keväänä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nää piti tehä viimeistään tänä keväällä, mut ei niin ei.. mut nyt sit samalla kun laskin puuvaraston tarvikkeita niin lisäsin vähän ylimääräistä mukaan näitä varten :).

   Poista
 3. Kivat tuli laatikoista ja kiitos samalla hyvästä vinkistä! En itse hoksannut tuota ennakointia : ) Meidän on nimittäin pitänyt koko kesä tehdä kans istutuslaatikoita ja niin se vaan on jäänyt. Ajattelin jo, että kai sitten ens keväänä pitää taas yrittää uudestaan... Mutta nehän vois tosiaan tehdä nyt jo valmiiksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, naurattaa tää ennakointi kun nää piti valmistua jo täksi kevääksi :D. Mut sit sain mieheenkin vauhtia kun sanoin et lähen sirkkelöimään.. tehokasta! Ja hei, näissä ei mene kuin 5 min!! ehottomasti nyt vain tekemään.

   Poista
 4. Tosi kivat!!! Hyvä tehdä ne valmiisi ensi kevättä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, totta muuten ne jäis keväälläkin vain haaveeksi.. :)

   Poista
 5. Hyvät. Meillä on ihan lavankauluksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekin ois kätsät, niitä vaan ei oikein ole saatavilla..

   Poista
 6. Moikka Heini, nuo on muuten tosi kätevät. Minä sain tuollaset tänä keväänä ja kylläpä salaatin, sipulin ym. kasvatus oli helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, no niinpä ei oo ollenkaan niin isoa aluetta kitkettävänä kuin kasvimaassa. Tai ehkä se on kuvittelua vain mut näillä saa ainakin ilmettä pihalle :). Arvaa ootanko jo ensi kevättä!

   Poista
 7. Nuo on kätevät ja mahtava idea tehdä ne valmiiksi odottamaan ensi kevättä! Pääsee sitten heti hommiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, muuten sais ensi kesänkin haaveilla sadosta :)

   Poista
 8. Hyvä idea, oi mitä herkkuja noihin pääset kylvämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, arvaa ootanko jo ensi kevättä! Tänään on ollut niin sykyinen fiilis.. luin illan sängyssä kirjaa, ulkona pimeää ja sateista, vähän haikeaakin.. mutta toisaalta niin kiva, kun kaikkea uutta tuo syksy tullessaan. :)

   Poista
 9. Komppaan muita: hyvä idea tehdä valmiiksi! Pitäisiköhän minunkin kaivaa sirkkeli esille, niin sais mieheen vauhtia... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja kun nämä piti tehä jo vuosi sitten.. sitten se siirtyi täksi kevääksi ja nyt en enää jaksanut yhtään odotella ;). Suosittelen, se saa miehiin vauhtia ja tässä ei mene kuin 5 min..

   Poista
 10. Tosi kivat laatikot. Käsitteletkö ne jollakin vai annatko harmaantua itsestään?
  Mustaherukat ovat munkin herkkua -prtsakoita -
  Mukavaa alkavaa viikonloppua.
  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tuli kyllä kivat. Sormet syyhyten jo ootan kevättä et pääsee istutushommiin. Jos vielä mullat laittais nyt syksyllä... Joo en käsittele millään, eipähän tule ylimäärisiä lisäaineita kasveihin ;). Ne on sit tosi kivat kun itsestään harmaantuu. Ja tekee uudet kun lahoaa..

   Kiitos, samoin sulle Sanna!

   Poista
 11. Samanmoisia värkättiin meille keväällä ja ensi kevääksi pitäisi tehdä muutama lisää! :) Kaunis blogi sinulla, kirjauduin oitis lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on niin kätsät ja helppo tehdä :) meillekin tartteis lisää.. mut ehkä erilaiset ja erimatsku :). Ja kaunis kiitos Sanna, tervetuloa :)

   Poista
 12. Upeat laatikot :)). Onpahan ainakin valmiina ;)).

  ps. vastailen tänään illalla sun mailiin <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S. Totta nyt ne on sit multaa vaillen valmiina ;).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.