20 lokakuuta 2014

SIIVOUSFRIIKILLE

 
Viikonloppuna siivosin taas kerran vähän paremmin. Keittiön kaappien ovista rasvaiset sormenjäljet, liesi ja liesituuletin liasta sekä sanomalehden musteesta tarttuneet jäljet ruokapöydästä. 

Tähän asti oon hingannut ruokapöytää ja kaapinovia taikasienellä, että saan ne puhtaiksi. Mutta nyt testasin koekäyttöön saamaani Philipsin SteamCleaner Multi -höyrylaitetta. Heh, ehkä mun siivousintoiluni on huomattu jossakin ;)..

Ja ihan loistotuote, ei tarvinnut hinkata eikä käyttää pesuaineita. Tuo  Philipsin höyrypuhdistin puhdistaa höyryn avulla pinttyneet tahrat ja rasvan sekä myös bakteerit 99,9%:sesti. Lisätään vain vesi, laitetaan johto seinään ja lämmettyä otetaan käyttöön. Tuon mikrokuitutyynyn lisäksi mukana tuli höyrysuutin pieniin nurkkiin. 

Nyt onkin sitten uusi ja nopea rutiini siivoukseen. Mun oli pakko käydä vielä testaamassa tätä laitetta kylpyhuoneessakin. Nimittäin en ole saanut kalkkijämiä laatoista millään irti, noh ei lähtenyt tälläkään. Muuten sain kerrankin kiiltävät mustat laatat puhtaiksi.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä sain saman laitteen koekäyttöön, mutten ole vielä ehtinyt sitä itse testailla. Mies sillä kokeili erilaisia pintoja puhdistaa, mutta hän ei (ainakaan vielä) aivan täysin vakuuttunut tehosta. Täytyy kyllä itsekin tässä pian testata laitetta; toivon kovasti, että tykkään:)!

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie heti innolla testasin ;) ja huippua kun ei enää tarvii hingata noita keittiönkaappeja ja ruokapöytää, noihin toimi mainiosti meillä ainakin. Mut tosiaan kylppärin lattiaan ei toiminut ja ei taida olla sinne tarkoitettukkaan :).

      Kiitos samoin sulle kivaa loppuviikkoa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.