18 toukokuuta 2015

TERASSILLA


Lauantaina herkkuhetki terassilla yövieraitten kanssa. Pihahommien jälkeen oli kiva rentoutua. Paljon jäätelöä ja vähän karkkia :). Vaikkakin aika viileä keli tuolla ulkona olikin :). Etukuistille ostin nuo pinkit hortensiat. Vielä en kumminkaan uskaltanut nostaa paikoilleen. Vähän jos lämpenis ensin.. 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Tuossa yhdessä ruukussa (viim kuva) taitaa olla ruusua? Pärjääkö se hyvin tuossa vai aiotko istuttaa vielä maahan? Mä nimittäin haluaisin tuollaisen pienen ruusupuun isoon ruukkuun, mutta pelkään, että se kuihtuu ihan heti. Olen vähän peukalo keskellä kämmentä näiden viherasioiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi :). Joo on se ruusu, sain sen vasta lahjaksi vähän aikaa sitten, tuonne mie sen nostin.. mietin et pitäiskö se istuttaa tuohon ruukkuun kesäksi. Talveksi kukkapenkkiin talvehtimaan. Jos ne istuttaa kukkapenkkiin niin sithän nuo ruusut on monivuotisia, ainakin äitillä ;). Täällä toinen.. harjoittelemalla selviää ;)

      Poista
  2. Kaunis terassi, kyllä tuolla kelpaa nauttia kesäisistä päivistä! Saisi ilmat kyllä alkaa lämpenemään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin huippu tuo terassi, ei haittaa vaikka sataisi pihalla, terassilla ei kastu :). No joo vois jo lämmetä keli..

      Poista
  3. Aivan ihanat bileet teillä ollut ja niin kesäinen kattaus! Go Heini :) Oli varmasti vieraillakin kivaa <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla oli niin mukavaa :) kyl me naurettiin ku syötiin jäätelöä pihalla huulet melkein sinisinä :D. Heh, eikös se ole jo kesä <3

      Poista
  4. Upea terassi! Ja noi taulut on jotenkin vielä piste ii:n päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jossu, ja huomasin vasta kun katoin kuvia koneella et taulut on ihan vinossa ja eri tasoissa ;). Ei se niin justiinsa :D

      Poista
  5. Voi että miten kaunista :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanan näköinen tuo vaaleanpunainen limppari ja sen pullo <3 Muutenkin teillä on ollut myös kattauksen suhteen aika upea tauko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, en voinut vastustaa kaupassa ;). Kiitos, ja mukavaa oli! Kivaa iltaa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.