22 maaliskuuta 2016

MANGOPANNACOTTA

~pääsiäisen jälkiruokaa~

Herkullista ja todella helppoa jälkiruokaa tai miksei kahvillekin. En ollut aiemmin tehnyt pannacottaa varmaankin ajattelin sen olevan niin vaikeaa ;). Tästä tuli niin herkullista, että jälkiruokien suosikiksi nousee. Ja makuja voi tehdä vaikka minkälaisia, kaikille jotain.

Ainekset(4-6):

4 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeria (multi)
1 prk mangososetta 

Koristeluun mangososetta ja pääsiäiskarkkeja tai tuoreita marjoja ja hedelmiä.
Laita aineet kattilaan ja sekoita. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada annoskulhoihin ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Ihanaa tiistaita!

10 kommenttia:

  1. NAM! Täytyykin laittaa muistiin. Itsekään en ole pannacottaa koskaan tehnyt, mutta jos juustokakuista selviää, niin kaipa tästäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa, että tää on tuhatkertaa helpompaa tehdä kuin kakut ;).

      Poista
  2. Niin herkullisen näköistä! En oo uskaltanut pannacottaa vielä kokeilla vaikka monesti sen tekemistä miettinyt. Jos nyt pääsiäiseksi tekisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olikin! Todella helppoa ja nopeaa tehdä!

      Poista
  3. Huom! pannacottaan käytettävä hyytelösokeri Multia (tavallinen hyytelösokeri ei käy maitotuotteisiin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun huomautit, kirjoitin sen olevinaan tuohon, mutta tais jäädä ajatuksen asteelle :). Nyt lisätty!

      Poista
  4. Olen kanssasi samaa mieltä, ihana jälkkäriherkku! Tein pannacottaa (juurikin manogversion) ihka ensimmäisen kerran muutama viikko sitten, kun ystävät tulivat illalliselle. Hyvin maistui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli niin herkullista.. joten taidanpa tänään tehdä jälkkäriksi myöskin, ehkä toisella maulla... Ihanaa pääsiäisenaikaa Anu!

      Poista
  5. Näyttää ja kuulostaa kyllä niin hyvältä!

    Minä pelkäsin myös pitkään pannacottaa. Kuvittelin sen olevan kimurantti jälkiruoka, mutta googlailin perusversiota ja totesin että oli hyvää, eikä ollenkaan kimuranttia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiskin tehdä tänäänkin tätä jälkiruoaksi.. No niinpä, ja vielä todella helppoa ja nopeaa tehdä! Ihanaa pääsiäisenaikaa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.