29 lokakuuta 2017

VIIKON PARHAAT

sisustus, olohuone, chihuahua, koirat
sisustus, olohuone, chihuahua, koirat

Viikon parhaat kekkerit oli tyttöjenilta Halloween-teemalla. Miten sitä aina tuleekin syötyä niin paljon! Mitäpä muutakaan sitä tehdään kuin istutaan pöydän äärellä syömässä ja vaihtamassa kuulumisia.

Viikon parhaat naurut sain kun perjantaina jumppasin eteisessä normaaliin tapaan ja tein juuri burbee-liikettä pyllistäessä ovelle päin ovikellon soidessa. Ja ikkuonoistahan näkee suoraan sisälle. Ei muuta kuin koira syliin peittämään ja lämmittämään ja ovea aukaisemaan.

id,chihuahua, makuuhuone,
viikon parhaat, makuuhuone, sisustus

Viikon paras päivä oli sunnuntai. Erityisen mieluista oli kellojen siirto sekä se että koirat antoivat nukkua todella pitkään. Aamulenkilläkin oltiin vasta 12 aikaan. Päivä meni niin rentoillessa kotona ja kylässä.

Viikon paras sisustushankinta oli makuuhuoneen maton tilaus. Jospa muutaman viikon päästä saisi jo lisää pehmeää makuuhuoneen lattialle. 

sisustus, olohuone, chihuahua, koirat

Vieraat monena päivänä sekä yövieras viikonloppuna. Kolme pientä täditettävää tuli hoitoon ja vanhin tuumasi heti että J (10 kk) tuli kanssa teille yökylään. No miksipä ei? Harmi vain kun tädillä oli työpäivä seuraavana päivänä.

Viikkoon mahtui mitä parhaimpia uutisia, jotka laittoi nauramaan ja hymyilemään. Ja eikä tuo lumikaan tee pahaa. Päinvastoin, valoa ja iloa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.