01 heinäkuuta 2018

UUTTA TERASSILLE

Villa H, Lumon, lasitettu terassi, TON-tuoli, pionit, terassi, Hayn terrazzo-pöytä
TON-tuoli, pionit, terassi, Hayn terrazzo-pöytä

Vihdoin viimein meillä on terassilla pieni pöytä ruokailuun, kahvitteluun ja vaikkapa töitten tekemiseen. Muutama vuosi meni sopivaa terassinpöytää katellessa ja sitten loppu viimein päädyin Hayn Terrazzo-pöytään*. Terrazzo-pöydän jalusta on kiva yksityiskohta muutoin yksinkertaisessa tumman harmaassa pöydässä. Tuoleiksi vein eteisestä ja pöydän päästä TON-tuolit*. Mietin kylläkin jo, että pitääkö mun hommata vielä pöydän ympärille muovi tai metallituolit  noitten tuolien tilalle. Että kestääköhän nuo puiset tuolit pihalla. Mutta käyttöä vartenhan ne on ostettu! Sitten jos menee pilalle niin katostaan toisenlaiset tuolit.

lasitettu terassi, TON-tuoli, pionit, terassi, Hayn terrazzo-pöytä
IKEA sinnerlig, lasitettu terassi, lumon, ruusu, hortensia

 
Kukkapenkistä kävin ottamassa viimeisiä pioninkukkia maljakkoon ja kesäiltaan laitoin kynttilän palamaan. Ihanasti tulee tuoksua niin kukista kuin kynttilästä. Nyt alkaa on terassin sisustus aikalailla valmis. Päiväunet voi ottaa sohvalla ja ruuat valmistaa grillissä ja nauttia pöydän äärellä. Nyt ei tarvitse käydä sisällä kuin nukkumassa kesäisenä päivänä.
 
Villa H, uutta terassilla, TON-tuoli, pionit, terassi, Hayn terrazzo-pöytä
Villa H, lasitettu terassi, verhot terassilla, keinu,


Terassimme on niin kesäolohuone lasitetuilla aukoilla ja valkoisilla pitkillä verhoilla. Jos mietitte lasitettua terassia niin ehdottomasti hommatkaa! Terassille saa niin paljon enemmän käyttöä kun ei sada vettä (eikä lunta) eikä tuule myrskyisällä säällä. Verhoilla saa olohuonetunnelmaa ja kotoisuutta sekä tarpeen vaatiessa peittävyyttäkin. Talveksi ei tarvitse siirtää kalusteita syrjään vaan terassilla se säilyy suojassa. Tosin sohvan ja maton olen siirtänyt sisätiloihin.
Villa H, kahvihetki, TON-tuoli, pionit, terassi, Hayn terrazzo-pöytä
Villa H, terassi, kahvihetki, TON-tuoli, pionit, terassi, Hayn terrazzo-pöytä

 
Meillä kesäaamuisin 7 aikoihin koirat haluavat mennä terassille aamuaurinkoon jatkamaan unia. Sitten kun aurinko siirtyy talon sivulle  noin 8 aikoihin koirat tulevat takaisin sisälle herättämään meidät. Eipä kesäisin herätyskelloa tarvitse kun koirat hoitavat sen homman vallan mainiosti. Nyt vielä iltateet terassilla ja sen jälkeen saunaan.
 
 * Sisältää mainoslinkkejä 
Seuraa Villa H: 
 
 

4 kommenttia:

 1. Tuo kivijalka on hieno yksityiskohta. Aivan kuin kunnon katukahvilassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja sitä tunnelmaa just halusin meidän terassillw, oma katukahvila. Tulehan kahville joku päivä!

   Poista
 2. Ihana terassi <3 Kyllä kelpaa nauttia kesäisistä päivistä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kyllä täällä kelpaa kun vielä aamu- ja ilta-aurinko sopivasti lämmittää <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.