19 marraskuuta 2018

TALJAT ESILLE

ruokailutila, Villa H, sisustus, istuintaljat, amaryllis


Lisää pehmeyttä ja lämpöä pyllyn alle, nimittäin nyt on otettu loputkin taljat kaapista käyttöön. Nyt oli kyllä niin oikea hetki vaihtaa kesäiset tuolin pehmusteet istuintaljoihin ruokapöydän äärellä. Miten ihana oli istahtaa lämpöiselle taljalle höyryävän aamukahvin kanssa ensimmäisen kunnon pakkasyön viilentämässä kodissa. Nostaa jalat perinteiseen tapaan edessä olevalle tuolille ja lukea päivän lehteä.

ruokailutila, Villa H, sisustus, istuintaljat, amaryllis, tolix, y-tuoli

 
Nuo istuintaljat taitavat olla jo neljättä vuotta meillä käytössä ja pienen imuroinnin ja pöyhinnän jälkeen näyttää edelleenkin hyvältä kovasta käytöstä huolimatta. Pitää tosiaan vähän pöyhiä ja imuroida karvoja ilmavammaksi tänään siivouspäivänä.

amaryllis, ruokailutila, Villa H, flos ic f2

 
Leikkasin kukkivan amaryllisen oksan tämän vuoden ensimmäisestä ruukkuamaryllisestä. Amaryllikseen avautui todella kaunis kerroksellinen kukinta. Ruukusta oli vielä kaksi kukkavartta nousemassa, toisen nuput juuri avautumassa, joten leikkasin jo kukkivan oksan maljakkoon. Amaryllis on kyllä yksi kauneimmista joulukukista.
 
ruokailutila, villa h, amaryllis, formakami valaisin
 
 
Nyt lähden sytyttämään takkaa jotta saadaan vähän lisälämpöä kotiin. Tykkään kyllä lämmittää takkaa aina päivisin, samalla kun työskentelen koneella joululaulut taustamusiikkina.
 
Auringonpaistetta alkaneeseen viikkoon!
 
  Seuraa Villa H: 

2 kommenttia:

  1. Taljat on niin ihania ja tuo mukavasti lämpöä istuskellessa. Jospa tuo keittiö saadaan pian kuntoon, nostan taljat esille täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja noille metallisille tuoleille varsinkin tarvitsee aina lämmikettä tai pehmustetta :). Tsemppiä sinne remonttiin!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.