20 helmikuuta 2019

SISUSTUSMUUTOS HAAVEITA

keittiö, taljat, Villa H, keittiön sisustus
keittiö, taljat, Villa H, keittiön sisustus, mustavalkoinen koti
keittiö, taljat, Villa H, keittiön sisustus

 
Auringonpaisteen tulviessa sisälle ja lämpimässä vietetyn lomaviikon jälkeen alkoi taljat tuoleilla muistuttamaan joulua. Niinpä eilen viikkosiivousta tehdessä raivasin kaikki istuintaljat varastoon odottamaan ensi syksyn harmautta. Loman jälkeen työjutut vei mennessään (tai oikeastaan veivät koko alku vuoden) ja tänään ensimmäistä kertaa sain lopeteltua työt ajoissa ja vihdoin on aikaa ajatella muutakin kuin erilaisia pohjaratkaisuja toisten koteihin. Joten nyt on aika laittaa sisutusmuutos haaveita eteenpäin kotona.
 
Villa H, olohuoneen sisustus, klassinen koti, sisustus,
Villa H, olohuoneen sisustus, klassinen koti, sisustus, chihuahua
Villa H, olohuoneen sisustus, klassinen koti, sisustus, oma tyyli, chihuahua

 
 
Minulla on mielessä monta pientä muutosideaa kotiimme. Osa niistä on muhinut päässä ja klikkauksen päässä ostoskorista jo varmasti kohta vuoden. Listalla on muun muassa  vierashuoneen maalausta, valaisimet makuuhuoneeseen, matto eteiseen, kuin saarekkeeseen tuolit. Nyt ajattelin laittaa tuumasta toimeen ja ensimmäiseksi haluan makuuhuoneen sisustuksen eteenpäin. Olohuoneeseen ei ole tulossa muutoksia enkä taida vaihtaa edes sohvatyynyjä tänä keväänä. Nyt on nimittäin mieluisat sävyt olohuoneessa.
 
 
Villa H, ruokailutila, tolix tuolit, jonathan adler maljakko, hortensia
Villa H, ruokailutila, tolix, Jonathan Adler, maalaus

 
 
Ja hei, tuo ruukkuhortensia on jo kuukauden päivät kukkinut ruokapöydällä. Ostin tuonkin kukan ruokakaupassa käydessä. Yhden oksan leikkasin siitä maljakkoon keittiön tasolle. 
 
 
 
  Villa H: 
 

2 kommenttia:

 1. Teillä on kaunis koti. Mutta, usein keväällä iskee sisustuskärpänen ja halu muuttaa kodin sisustusta. Jään seuraamaan millaisia muutoksia toteutat!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! No joo, niin iskee ja nyt haluan vihdoin saada joitain haaveita eteenpäin kun ollaan jo kumminkin reilu kuusi vuotta tässä kodissa asuttu. Vierashuoneen haluan maalata koska lehtijutussa oli turkoosit seinät ja en tykkää yhtään sinisistä seinistä ja nehän on siis oikeasti vihreät seinät. Haha, järkytyin niin paljon et nyt muuttuu huoneen väri haha. Samoin sinne ihanaa viikonloppua!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.