14 lokakuuta 2021

OMAN TYYLISET HALLOWEEN KORISTEET

 


Lapsen myötä olen innostunut entistä enemmän koristelemaan kotia juhliin ja juhlapyhiin. Törmäsin ihaniin, oman tyylisiin, kurpitsoihin Jotexin sivuilla ja tilasin halloween-koristeeksi nuo kauniit samettipintaiset kurpitsat sekä muualta kullanväriset spider-koristeet. 

 


Halusin vielä lisää runsautta koristeluun, joten tilasin vielä mustia, valkoisia ja shampanjan sävyisiä pompom-koristeita. Nuo on niin ihanat ja käyvät vaikka minkälaiseen juhlaan jatkossa, joten varmasti käyttöä tulee vielä vuosien varrella. 

 


Meillä on ensi viikolla syysloma ja meille on tulossa A:lle serkkuja yökylään. Ajattelinkin, että pienet halloween juhlat voisimme syyslomalla serkkujen kanssa pitää.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

1 kommentti:

  1. Upeita koristeideoita, kiitos! Halloweenista kiinnostuneille löytyy myös facebookista suomalaisia ryhmiä,esim. Halloween in Finland - Suomalaiset halloweenin ystävät. Sielläkin voi vaihtaa ideoita koristeista, kysellä neuvoa valoista ym efektilaitteista, ja jakaa mielipiteitä samanhenkisten kanssa! Hyvää halloweenin odotusta!

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.