21 helmikuuta 2022

NOJATUOLI OLOHUONEESEEN

 

Sisustushaaveista olen joskus kirjoitellut tänne blogiin ja olen haaveillut kahdesta nojatuolista sohvan vastapäätä. Mun haaveena on ollut Gubin Pacha tuolit ja koska niitä pitäisi sitten olla kaksi, tulisi hintaa melkein 6000 e. Ja koska meillä on jo sohvan vastapäätä kiikkutuoli, niin tuntui aika turhalta ostaa nojatuoleja. 

 

Mutta koska halusin meille kumminkin lisää istuintilaa, päädyin budjettiversioon ja tilasin Zara home:sta edullisen, noin 300 e, mun mielestä kivannäköisen nojatuolin. Mutta kun tuoli tuli, meni siinä muutama päivä tottua siihen. Kannattaa muuten tutustua aina palautusehtoihin, jos tilaa huonekaluja netistä. Zara Homeen palautus ei olekaan niin yksinkertaista, sanotaanko näin että hankalaa ja kallista.

 


Joskus sitä voi löytää edullisestikin hyvännäköisiä huonekaluja, mitkä ei kumminkaan ole kopioita arvokkaammasta huonekalusta.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

1 kommentti:

  1. Moikka, harmi kun ei ole tarve kangaskasseille, niitä kun tulee muutenkin tavaroiden mukana ja ei ole käyttöä. Just vein pinon kierrätykseen.

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.