11 huhtikuuta 2022

MITEN KOTI PYSYY SIISTINÄ?

 


Meillä taitaa lähes aina olla järjestyksessä oleva koti, mutta ei todellakaan puhdas, koska meillä asustaa myös kaksi koiraa joilla taitaa olla jatkuva karvanlähtöaika. Se että tavaraa on kohtuudella ja kaikella on paikkansa auttaa pitämään helposti järjestystä yllä.

 


Vie mennessä ja tuo tullessa, toimii aina ja se tuleekin rutiinilla kun sitä on vuosia tehnyt. Ja ei minua haittaa ollenkaan vaikka välillä kynät ja vihot on keskellä olohuonetta sikin sokin ja muutama lelu siellä täällä. 

 


Jatkuvaan koirankarvojen lähtöön ja eteisen matolla oleviin irtokiviin auttaa tosi paljon varsi-imuri, sillä on niin nopea tehdä pikasiivous kotona päivittäin. Isoa imuria en jaksa ulkoiluttaa kuin kerran viikossa siivouspäivänä, mutta varsi-imuria käytän monta kertaa päivässä. Toisinaan käyn sillä joka huoneen läpi, suurimmat pölyt näkyviltä pois tyylillä ja lyhytnukkaiset matot näyttää pikaisen imuroinnin jälkeen taas puhtailta. 

 

 

Olohuoneen villamatosta irtoaa karvaa, varsinkin kun toinen koirista tykkää tehdä pesää matolla, mutta karvakasat on nopea noukkia pois, mutta sen lisäksi siitä irtoaa irtokarvaa sukkiin ja sitten niitä palleroita on ympäri kotia. 

 


 

Miten koti näyttää siistiltä helposti?

Imuroi irtoroskat pois ja pyyhi tahrat pois. Pidä keittiö ja vessat siistinä. Huonetuoksu eteisessä ja vessassa tuo kotiin raikkaan tuoksun. Ei haittaa muutamat lelut esillä tai kesken oleva leikki, ne tuovat vain kodikkuutta ja lämpöä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. juuri tänään keskustelin ukkoni kanssa siivouksesta.tavarat on mielestäni oltava oikeilla paikoilla ja oikein,ukon mielestä se ei ole siivousta.eihän meillä kukaan niitä näe viikonloppoisin kun meillä ei käy muut kuin hoitolasten vanhemmat.mutta minä näen.ukko ei kyllä siivoa edes jälkiään.motkottaa kyllä pölyistä.mutta itsepä tiesin mitä valitsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla taitaa olla oma käsitys siististä kodista ja siivouksesta ;). Meillä pölyä ja koiran karvaa riittää niin paljon et saa päivittäin imuroida nyt monta kertaa, mutta aina ohimennen vien lelut ja muut tavarat aina muiden jäljiltä paikoilleen. Se tulee niin automaattisesti ettei sitä edes tajua et raivaa aina toisten tavarat :D. Meillä onneksi muita ei taita sotkut tai pöly haitata kun mua niin saan rauhassa siivota ja raivata ja järjestellä kaappeja. Niinhän se on että pitää vaan tottua toisten tapoihin, kun ei toisisa voi muuttaa..

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.