07 heinäkuuta 2022

KAKSI LEIKKIHUONETTA

 


Niinhän se meille tuli sitten lastenhuoneen lisäksi toinen leikkihuone. Välillä mietin huoneiden maalaamista, koska nykyinen harmaa sävy sinertää liikaa mun makuun. Ja samalla mietin, että pitäisikö se työhuone olla, kun kotona töitä teen. Mutta, koska, kaikkien taulujen ja naulakoiden ja hyllyjen siirto huoneesta toiseen on kumminkin sen verran iso homma, etten moiseen jaksa ryhtyä. Niinpä siirsin nyt alkuun leikkiteltan ja leikkikeittiön tarvikkeineen vieras- / mieheni työhuoneeseen ja siitä tuli leikkihuone. 

 

Saatan heivata vielä tuon sängyn pois ja laittaa terassin sohvan talveksi tuonne leikkihuoneeseen, tulisi hieman enemmän lattiapinta-alaa.

 

A:n huoneesta tuli kans väljempi, kun osa leluista toisessa huoneessa, sekä sängynaluslaatikossa. Mut joo, kyllä edelleen mietin huoneiden maalausta, ehkä joku päivä saan inspiraation siihen. Kiva kun pystyy välillä vaihtelemaan huonekalujen paikkoja kotona. Vuosia mentiin melkein samalla järjestyksellä ja nyt on sitten laitettu vähän sekaisin koko koti, just ihanaa näin 10 asutun vuoden jälkeen.

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.