13 kesäkuuta 2023

VAALEANSINISET LAKANATTänä kesänä vaaleansininen on hurmannut entistä enemmän. Vaaleansininen mekko, vaaleansiniset kesäkukat ja nyt vaaleansiniset lakanat niin ja vielä kaiken päälle upeat vaaleansiniset kesävaljaat rusetteineen ”pojille” eli koirille. Tänä vuonna juhannus menee siis vaaleansinisissä asuissa koko perheellä, eikä valkoisissa niin kuin edellisinä vuosina.

 


Inspiraatio vaaleansinisiin lakanoihin tuli Modernisti Kodikas -Kertulta, kiitos, kun näin Instagramissa kuvan hänen mökillänsä olevista upean raikkaista vaaleansinisistä lakanoista. Omat lakanat tilasin H&M:ltä, joiden lakanoissa on ollut hyvä hinta-laatusuhde. Meillä on muutamat lakanat sieltä ennestään.

 


Beige ja vaaleansininen käy niin hyvin yhteen, ihanan kesäinen ja raikas tunnelma nyt meidän makuuhuoneessamme ainakin minun mielestäni. En haaveile kesämökistä enkä mökkielämästä, mutta mökkitunnelmaa tykkään tuoda kesäksi kotiin.   

 


En ole muuten kolmeen kuukauteen nukkunut sängyssä, ehkäpä kesän lopussa jo uskallan siirtyä sänkyyn ja antaa koirien pomppia taas itse enemmän. Toisaalta niin hyvin on nukuttanut lattialla, kun saa nukkua aivan yksin ja parin sentin patjalla kovalla lattialla. Osaakohan sitä enää pehmeässä sängyssä nukkuakaan?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.