05 tammikuuta 2024

2024

 


Uusi vuosi on alkanut rauhallisesti ja hieman odottavin ja pysähtyvin tunnelmin. Saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Parin kuukauden päästä oleva lomamatkakin tuntuu kaukaiselta, sitä ennen voi tapahtua mitä vain suuntaan, jos toiseen.

 


Jos haluaa oikeasti olla ilman puhelinta ja somea, niin se onnistuu helposti puhelimen hajoamisella. Just nyt olen ilman mitään puhelinta ja liittymää noin 4 tuntia, tuntuupa oudolta. Pakkohan se oli siskolle ilmoittaa, että nyt ei minuun saa yhteyttä hetkeen ja olipa nostalgista puhua tietokoneella vähän niin kuin skypellä. 

 


Mutta tänään saan vihdoin uuden puhelimen käyttöön. Ei mennytkään kuin noin 2 viikkoa vanhalla, juuri ja juuri toimivalla vara puhelimella. Toisaalta just hyvä olla vähän ulkona kaikesta hetki varsinkin lomalla ollessa. Jäi valokuvat joulusta ottamatta ja uusi vuosikin vaihtui rauhallisesti pauketta pelkäävien koirien kanssa. Uudesta vuodesta jäi myös ihanat muistot, miten ihana oli kokoontua vanhempien makuuhuoneeseen siskojen kanssa juttelemaan <3. Näitä hetkiä useammin tähän vuoteen. Perhe <3.

 


Sitten sisustuksesta, syksyllä hommasin eteiseen tuon vaalean maton, tumman käytävän maton tilalle, mutta tuo matto liikkuu aikapaljon. Olisiko sinulla jotain hyvää vinkkiä, mattoteippiä tms., millä maton saisi pysymään paikoillaan?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

6 kommenttia:

 1. Moi, ja hyvää alkanutta vuotta! Meillä on käytetty liukuvien mattojen alla sellaista luonnonvalkoista, pienireikäistä liukuestemattoa, jota voi ostaa tarvitsemansa määrän, myyjä leikkaa saksilla. Isoissa Prismoissa on myynnissä. Tietty se on vähän ärsyttävä, kun mattoja rullaa lattioiden pyyhkimisen ajaksi pois ja joutuu sitten taas sen asettelemaan takaisin, kun matot levittää takaisin, mutta se kyllä toimii niin hyvin, että olen sietänyt kerran viikossa tämän:) meillä on aikamoisia vauhtispurtteja toisinaan saava pikkukoira, niin on vähän turvallisempaa, kun ei matto lähde mukaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja alkanut vuosi on alkanut vauhdilla loman loputtua, ja ihana niin. Meillä on ehkä muutaman villamaton alla sitä samaa liukuestemattoa, mutta se ei ole minusta, ainakaan meillä, tarpeeksi pitävä kun lapset tai koirat juoksee ympäri taloa leikeissään. Googlettelin tarroja, mutta osa löytämistäni taisi olla kokolattiamaton kiinnitykseen, niin ehkä liian pitäviä yleisesti mattoihin. Pitää käydä vielä Prismasta katsomassa onko erilaista mitä meillä nyt, voi olla kun nuo taitaa olla Jyskistä.

   Poista
 2. Moikka, minulla on toiminut parhaiten maton alla liukuestehuopa, jota myydään esim. matto.fi ja muissa mattomyymälöissä. Edellisessä asunnossa matto pysyi paikoillaan sen avulla useamman vuoden.
  Ihana tuo valokuvaseinä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiitos vinkistä, käyn kurkaamassa tuon huovan. Kuulostaa kätevältä! Ja kiitos, tuo on minustakin aivan ihana. Menee varmasti vielä monta vuotta kun seuraavat 4 maata on käyty ja saan uuden rivin tauluseinälle.

   Poista
 3. Hei,

  Olen juuri lukenut artikkelinne vuodesta 2024, ja haluan kiittää teitä sen kirjoittamisesta. Tekstinne tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia ja pohdintoja, jotka herättivät minussa paljon ajatuksia tulevaisuudesta ja siitä, miten me kaikki voimme vaikuttaa siihen.

  Erityisesti arvostan sitä, miten yhdistitte henkilökohtaisia kokemuksianne laajempiin yhteiskunnallisiin ja globaaleihin trendeihin. Tämä tekee kirjoituksestanne paitsi informatiivisen, myös erittäin mukaansatempaavan ja relatoitavan.

  Jään odottamaan innolla tulevia kirjoituksianne ja näkemyksiänne maailman tapahtumista ja siitä, miten ne vaikuttavat meihin jokaiseen.

  Ystävällisin terveisin,
  Hannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mutta kirjoitan vain henkilökohtaisista jutuista, mut kiva jos ne voi lukea monella tapaa :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.