14 toukokuuta 2024

MAKUUHUONEEN TUNNELMAA

 


Hyvät yöunet omassa sängyssä on niin parasta mitä tiedän. Tulee aina silloin mieleen, kun on muutaman yön nukkunut niin, että herää joka kerta kun kääntää kylkeä (olen nukkunut viimeisen viikon lattialla koirien kanssa). Ennen osasin nukkua valoisassa, mutta nyt kun on tottunut pimennysverhojen tuomaan pimeyteen, on pimeys yksi osa hyvien unien reseptiä.

 

En ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa uusia petivaatteita, on menty yksillä valkoisilla ja noilla tummilla. Viime päivät olen ihastellut upeita väriyhdistelmiä vanhoissa puutaloissa ja ehkäpä meidän makuuhuoneemme sävyihin kävisi vihertävät vuodevaatteet. Kesäksi vihertävät kukkalakanat voisi olla aika kivat. Vihreä-ruskea tai vihreä-violetti on upeita sävy-yhdistelmiä ja koska tuo sängynpäädyn penkki taittaa violettiin voisi vihertävät lakanat olla just  hyvät.

 


Yöpöytänä on muuten nyt eteisessä aiemmin ollut sivupöytä. Suuremman sohvapöydän sängynvierestä vein terassille kesän ajaksi ja kyllähän tuo sivupöytä on mitoiltaan parempi yöpöydäksi.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.