16 helmikuuta 2012

PINTAMATERIAALI POHDINTAA

Olen miettinyt laminaatti vai parketti kysymystä. Tällä hetkellä laminaatin kannalla. Se on sitten helppo vaihtaa, jos kyllästyy :). Tilasin jo syksyllä malleja. Olen miettinyt vaaleaa, tammen sävyä. Paradorilla on yksi kiva sävy, minkä mallipalan tilasin vahigossa. Siitä taitaa tulla olohuoneen, työhuoneen ja makuuhuoneiden lattia. Tätähän voi vielä pohtia loppukesään saakka. Haluan kumminkin joka tapauksessa 1-sauvasta, kuten alla olevat malli.


kuvat lainattu täältä
Keittiöön ja eteiseen valitsin Laattapisteen Ilf Explorer lappato-laattaa (lähes mustaa). Keittiön kohdalla mietin pitkään laitanko laattaa vai laminaattia. Olen sen verran tohelo, että laatan ei pitäsi mennä rikki pudottaessa tavaroita. Nykyisessä asunnossa laminaattiin on tullut "reikiä" siitä syystä. Laatan saumavärinä musta. Kuvissa laatat eivät ole todellisennäköisiä, mutta sinne päin.

eteisen ja keittiön lattialaatta
Seinät maalataan ja muutamaan seinänpätkään tulee tapettia. Keittiön välitilaan ja saarekkeen alaosaan ajattelin lasia. Kodinhoitohuoneen yhdelle seinälle haluan sellaista erikoispaneelia vaakaan laitettuna ja valkoiseksi maalattuna. Tämä paneli on Herrala Talojen KOKO taloa varten suunniteltu uudenlaisella profiililla tehtyä panelia.Alla Avotakasta otettu kuva:

Takana näkee panelin profiilia. Mutta meille tulee vaakaan.Kuva lainattu täältä.

Molempiin wc:hin tulee seinä wc-istuimet. Nämä valitsin ihan siivouksen kannalta. WC-istuimen kohdalle tulee samaa seinälaattaa kuin pesuhuoneessa. Laattapisteen  Ilf pasha-laattaa, 30x60 cm. Ja lattiaan mustaa  Tulipano nero10x10 laattaa. Pesuhuoneen, saunan, khh ja wc1 ja wc2 lattiaan tulee sama laatta. Haluan tiloista yhtenäiset. Teen kaikista erilliset postaukset ja voisin laittaa kalustesuunnittelmiakin samalla.

ph seinät ja wc-istuinten taakse
khh,wc:t,ph ja sauna lattia, täysin musta oikeasti...
Laattojen kuvat lainattu täältä.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä sinun suunnitelmasi. Meilläkin remonttia odotellaan, on jo aikakin uusia pintoja. Minä olen viimeaikoina haaveillut erikoispaneeleista, täytyy hieman selata tarjontaa ja kysellä hintoja. Olisi niin paljon kaikkia ihania ideoita, joita tahtoisi toteuttaa. https://www.parkanonlista.fi/projektivalmistus/

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.