26 maaliskuuta 2012

KAAPISTOA MAKUUHUONEESEEN

Hienoa saada kunnon vaatekaapisto, kun talo valmistuu :). Tykkään järjestellä kaappeja ja pitää tavarat suorissa, siisteissä pinoissa.. se on tarkkaa. Siivous aloitetaan kaappien järjestelyllä ja tavaroiden läpikäymisellä :). Nykyisessä asunnossa meillä on kaksi 60:stä hyllykaappia. Vaatteiden lisäksi kaapissa myös petivaatteet jne. Henkarivaatteille on oma rekki ja loput eteisessä. Unelma olisi sellainen erillinen pukeutumishuone. Mutta mennäänpä asiaan. Meille tulee makuuhuoneeseen ja eteiseen Tank Indoorin säilytysjärjestelmä ja liukuovet.

Valkoinen runko...

Lasiset liukuovet. Meille valkoiset ja ilman välilistaa.
 Yllä olevat kuvat lainattu täältä.

Suunnittelin yhteensä 3,4 m leveän (koko huoneen levyisen) ja 2,2 m korkean järjestelmän, jonka eteen tulee valkoiset lasiliukuovet lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Rungoksi valitsin valkoisen. Tykkään säilyttää vaatteitani henkareissa ja tankoa meille tuleekin aika paljon. Kaapiston päälle jää yhtenäistä hyllytilaa (noin 40 cm korkea), johon voi laittaa esimerkiksi laatikoita. Tässä kuva suunnitelmastani. 
Reunoilla molemmille omat hylly ja koriryhmät alusvaatteille, t-paidoille jne. Miehen vaatteille hyllyä. Paidoille, bleisereille, hameille ja housuille pari tankoa päällekkäin. Ja vielä vähän tankoa pidemmille henkarivaatteille, kuten mekoille, kalusupaidoille ja juhlavaatteille.

2 kommenttia:

 1. Kun muutettiin viime kesänä, olin ihan varma siitä miltä halusin vaatehuoneeni näyttävän, nyt tuntuu, että olisin tehnyt kaiken toisin! Sisutaminen taitaa olla ikuisuusprojekti ja säilytystilaan kannattaaa panostaa! :)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta :) säilytystilaa tarvii aina eikä sitä ole koskaan liikaa. Musta tuntuu jo nyt, että mitenkähän saan kaiken sopimaan... Meinasin aluksi laittaa peiliä liukuoviksi, mutta vaihdoin kumminkin ne lasiin. Peilin voi laittaa sitten erikseen :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.