05 maaliskuuta 2012

KHH SISUSTUSSUUNNITELMAA

Tässäpä on nyt tarkemmin kodinhoitohuoneemme suunnitelmasta. Kalusteet tulevat Puustellilta kuten keittiökin. Ovet samaa maalattua, mattaa ja yksinkertaista eli yksinkertaisesti puhdas valkoinen laakaovi. Vetimet on vielä auki. Tasoksi ehkä mikrokuvioitua mustaa laminaattitasoa (suunnitelmissa eri).


Alla vedin vaihtoehto, jotenkin on hankalaa löytää sellainen vedin josta tykkään. Lopullisesti käyn valitsee materiaalit kesällä Puustellilla. Eiköhän se vedin mallikin löydy sieltä.


Lattiaan tulee Laattapisteen Tulipano Nero 10x10 laattaa (musta). Mustavalkoisella mennään. Yhdelle seinälle tulee Herrala Talojen kokotaloon suunniteltua paneelia vaakaan ja muut seinät maalataan valkoiseksi.

Kuukauden päästä alkaa rakentaminen oikeasti tontilla... Huippua. Kohta onkin kaikki suunnitelmat valmiina. Hanat ja saunanpaneeli päättämättä yms :). LVI-suunnitelmat sain viime viikonlopulla. Täytyy vielä päättää lvi-urakoitsija tai oikeastaan olen jo päättänyt, pitäisi saada vain tarjous häneltä. Perustusten tekijältäkin pitäisi saada tarjous. Seuraavaksi täytyykin varata aloituskokous.


Ja aurinkoista kevättä kaikille!

2 kommenttia:

 1. ENAA KUUKAUSI, WAU!!!

  Ota joka oveen eri vetimet, ni kato mika toimii parhaiten ja mista tykkaat eniten, ni sitte ostat loput 9 ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :) aika menee niin vauhdilla. Ehkä valkaan vaan sen mistä eniten tykkään jo liikkeessä :D

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.