27 kesäkuuta 2012

OLOHUONEITA

Muutamia kuvia vapaa-ajan asuntomessujen olohuoneista. 
Kivoja yksityiskohtia.

5 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosta tiiliseinästä...tai siis laattatiilestä. Mitä se nyt on :P Meille haluan jonkun seinän olkkarista sen peittoon ja sitten keittiöön kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisesta tulee kyllä upea seinä :). Onko teillä suunnitelmat missä vaiheessa?

   Poista
  2. Saatiin muutama viikko sitten vahvistus,että saadaan haluamamme arkkitehti ja arkkitehdin mies tekee tekniset piirrustukset. Jee!
   Sitten talon muoto päätetty, muuttui täysin ekoista suunnitelmista ja kerroskorkeus kanssa. Pääpiirteet muutamasta huoneesta jo tiedän ,tai siis mitä haluan. Mutta sitä mä en vaan hahmota,että miltä se tulee valmiina näyttämään!!! :/ No, täytyy nähdä kunnon piirrustukset ja jutella ammattilaisen kanssa kun sieltä tulee varmaan hyviä ideoita.
   Ja terassi suunniteltu ja paljun paikka, tärkeysjärjestys... :D Eli edelleen alkuteijöissä kun arkkitehti pystyy tapaamaan meidät vasta elo-syyskuussa!!

   Poista
 2. Hei! Löysin Lappeenrannan messukuvasi ja laitoin omaan blogiini linkin sun blogiin, jos ihmettelet mahdollisesti kasvanutta lukijamäärää ;)

  Mukavaa talonrakennusta ja sisustussuunnittelua sinne toivotellen,
  Riikka www.sisustus-inredning.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitoksia Riikka, tulen vastavierailulle sun blogiin :). Me oltiin viikonloppu reissussa ja tänään taas raksalle. Ja ihanaa loppukesää sinne!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.