11 kesäkuuta 2012

RAPARPERI


Eilen leivoin kesän ensimmäiset raparperipiirakat. Niin herkullisia. Tänään voisikin tehdä lopuista kiisseliä.


Toisen ohjeen muokkasin kalastajanvaimon ohjeen pohjalta. Murskatut saksanpähkinät korvasin vehnäjauhoilla ja kaurahiutaleilla.



Ja toisen ohjeen nappasin Uudenkuun Emilian blogista. Tästä piimän korvasin kermalla. Piti hieman soveltaa sitä mukaa mukaa mitä kaapista löytyi.


Suosittelen, helppoja, nopeita ja herkullisia ohjeita :).

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! :) Mun tulee kesällä leivottua paljon enemmän kun talvella, kaikkia ihania juttuja mistä voi tuoreena leipoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tykkään kans leipoa, mutta nyt leipominen on jäänyt vähän vähemmälle kun on raksa :). Aina välillä tekee kumminkin mieli jotain herkkua ja tuoretta :)

      Poista