22 tammikuuta 2013

MUISTITAULU

Työhuoneeseen sekä keittiöön olen haaveillut muistitaulua. Liitu-, magneetti- vai korkkitaulu. Valinnan vaikeutta. Korkki tai magneettitauluun saisi kätevästi kiinnitettyä kauniita kuvia ja lehtileikkeitä. Liitutaluversioon taas olisi helppoa jokaisen kirjoittaa omat menonsa tai vaikkapa resepti. 

Tuo Ferm Living Calendar sisustustarra olisi kans aika kiva. Toisaalta tuollainen kalenteri voisi olla aika helppo maalata itsekin liitutaulumaalilla seinään. Ehkäpä keittiöön? Yksi näistä on nyt matkalla meille. Arvaatko mikä? :)

kaikki kuvat finnishdesignshop.

9 kommenttia:

 1. veikkaan magneettitaulua,jos korkkista ei saa mustana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt ei menny arvaus oikein, mut väri joo ;)

   Poista
 2. Noi on kaikki kivoja. Meillä on aikanaan ollu liitutaulumaalilla maalattu seinä lastenhuoneessa. Muksut tykkäs siitä kovasti. Nyt kallistuisin laittamaan liitutaulutarraa seinään. Helppo ja nopee ratkasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on :). Mullakin valintaan vaikutti juurikin helppous :). Ei tarvii tehdä reikiä seiniin, siks meillä ei olekkaan vielä tauluja seinillä ;).

   Poista
 3. En osaa kyllä arvata. Nuo on tosi kivoja. Blogissani on muuten arvonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Johanna. Ja kiitti vinkistä, on mennyt mulla aivan ohi, nyt kävin osallistumassa :).

   Poista
 4. Itsekin tarviis jonkinlaisen muistitaulun, joku iso ois kiva, mut tuskin tähän asuntoon jaksan enää hankkia, jos innostutaan nyt myymään :D Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :). Meinasitteko alkaa rakentaa? Entäs sellainen joka kävis uuteenkin kotiin? :)

   Poista
  2. Ei mitään havaintoa. Todennäköisesti ostetaan joku suht uus talo. Nykyinen rakennettiin eikä jaksais kyllä uudestaan.. muuttovalmis yks vaihtoehto. Keväällä ehkä laitetaan myyntiin.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.